Vi söker fler danslärare till vårt populära koncept Sinclairs Flexibel som är dansklasser för ungdomar och vuxna. Du har erfarenhet av dans genom egen dansträning, dansundervisning liknande, som exempelvis gruppträning. Sinclairs Flexibel finns i många olika stilar, exempelvis Jazz, Modernt, Street och Balett. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi begär alltid ut ett utdrag ur belastningsregistret hos våra ledare.

Om jobbet:
Sinclairs Flexibel är dansklasser där kunden själv bestämmer hur ofta och vad hen vill dansa. Innehållet på klassen behöver därför vara varierat genom att ha nya koreografier varje tillfälle alternativt byta koreografi regelbundet. På en Flexibelklass ingår även teknikträning som diagonaler för att deltagarna ska utvecklas som dansare. Du koreograferar själv och leder kurserna på ett engagerat och uppmuntrande sätt så att deltagarna har roligt och utvecklas. Som danslärare på Sinclairs får du möjlighet att utveckla dina ledarkunskaper samtidigt som du har ett superroligt och givande arbete.

Inför arbetet hos oss kommer du att gå en utbildning vars omfattning beror på din tidigare erfarenhet som danslärare.

Arbetet är i huvudsak på vardagar efter 18.00 och/eller på helger.

Om oss:
Sinclairs Dansskola har funnits sedan 1997 och är en av de ledande dansskolorna i Sverige. Genom åren har tusentals elever börjat sin karriär på Sinclairs som undervisat många svenska och nordiska mästare samt representanter för Sverige vid EM och VM. Sinclairs finns i Solna, Falun, Leksand, Borlänge, Göteborg och Mölnlycke. Alla Sinclairs dansskolor är certifierade medlemmar i Sveriges Dansorganisation, SDO, vilket även ger möjlighet för eleverna att tävla i Swedish Dance League. Certifieringen innebär, förutom att dansskolan uppfyller SDOs högt ställda krav på lokaler och tydlighet vad gäller utbud, regler, priser och försäkring att en majoritet av personalen är utbildad. Vidare ska en dansskola för att bli certifierad uppfylla lagkrav som systematiskt arbetsmiljöarbete, systematiskt brandskyddsarbete samt ha en upprättad likabehandlingsplan.

Tillträde: sker löpande

Skicka CV och personligt brev till cecilia@sinclairs.se

Vi ser fram emot din ansökan!