Vi söker dig som har erfarenhet av pardans/tiodans och som vill undervisa elever Pro/Am som förare vilket vi just nu har flera förfrågningar om från våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi begär alltid ut ett utdrag ur belastningsregistret hos våra ledare.

Om Pro/Am:
En elev som vill dansa Pro/Am tar lektioner ensam med sin lärare som även agerar danspartner åt eleven. Det finns även möjlighet att tävla Pro/Am inom Swedish Dance League och internationellt.

Om oss:
Sinclairs Dansskola har funnits sedan 1997 och är en av de ledande dansskolorna i Sverige. Genom åren har tusentals elever börjat sin karriär på Sinclairs som undervisat många svenska och nordiska mästare samt representanter för Sverige vid EM och VM. Sinclairs finns i Solna, Falun, Leksand, Borlänge, Göteborg och Mölnlycke. Alla Sinclairs dansskolor är certifierade medlemmar i Sveriges Dansorganisation, SDO, vilket även ger möjlighet för eleverna att tävla i Swedish Dance League. Certifieringen innebär, förutom att dansskolan uppfyller SDOs högt ställda krav på lokaler och tydlighet vad gäller utbud, regler, priser och försäkring att en majoritet av personalen är utbildad. Vidare ska en dansskola för att bli certifierad uppfylla lagkrav som systematiskt arbetsmiljöarbete, systematiskt brandskyddsarbete samt ha en upprättad likabehandlingsplan.

Tillträde: sker löpande

Skicka CV och personligt brev till cecilia@sinclairs.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka till våra jobbannonser