Dags för bröllopsdans2017-05-23T10:46:17+00:00

Dags för bröllop?

Det drar ihop sig till bröllop med glädjefyllt umgänge, stor fest och… just det… Den klassiska bröllopsdansen. Känner du att dansstegen inte riktigt sitter? Är du osäker på hur du ska föra dig tillsammans med din partner när det är dags för bröllopsdans?

Vi lär dig de rätta stegen i bröllopsdansen!

Gör som många andra blivande bröllopspar redan har gjort: Vänd er till oss i god tid innan bröllopsklockorna ska ringa och vi lär er de rätta stegen. Det kan handla om vanlig vals, graciös Wienervals, eller andra danssteg som är ypperliga att briljera med på bröllopsfesten. Boka ett paket med 3 lektioner så är du på den säkra sidan, eller ta ett större paket för den mer avancerade bröllopsdansen.

Så här kan det se ut om ni skulle vilja visa upp en mer traditionell bröllopsvals.

Eller vill ni överraska gästerna?

Varför inte satsa på något oväntat och visa upp ett eget dansnummer som introduktion på kvällens festligheter? Här är det bara fantasin som sätter gränser och vi lovar att det blir minnesvärt både för er själva och era gäster. Självklart hjälper vi till med både koreografi och musikval!


Varför inte göra något eget som bröllopsgästerna sent kommer att glömma?

Dans på möhippan eller svensexan?

Arrangerar du en möhippa eller svensexa så kom till oss för en timmas danslektion! Vi tar emot hundratals sällskap varje år och det är ett roligt och minnesvärt inslag på tillställningen.

Håller ni till någon annanstans så skickar vi över en av våra danslärare till festen. Kontakta oss innan och berätta vilken typs av dans ni skulle vilja prova på och om det finns andra tankar och önskemål kring arrangemanget.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Ring: 010- 16 40 690

Maila: info@sinclairs.se

Boka dina privatlektioner här

Boka tid

Prislista Bröllopsdans

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Ring: 010-16 40 690

Maila: info@sinclairs.se

Prislista Bröllopsdans

Boka tid

Personlig dansträning för dig som tävlingsdansar!  »
Personlig dansträning för dig som ska gifta dig!  »
Personlig dansträning för dig som älskar att dansa men saknar partner (ProAm) »