90’s Dance Mania

Intensivdag för Vuxna- med Jossefine Kåla och Alvin Sommar

Back to the 90’s! Vi återvänder till låtarna, artisterna och danserna! En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 8 oktober på Sinclairs Dala Dansstudio, Kopparvägen 30 i FALUN

ANMÄL DIG HÄR

Tider

10:00-10:50 Dance moves – med Alvin

11:05-11:55 Street moves – med Alvin

12:10-13:00 Latin moves – med Jossefine

Pris

495kr

Lite om nivå
Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

 Lite om Jossefine
Jossefine började dansa som barn på Dala Dansstudio och har tävlat i all pardans och Artistic Ballroom. Jossefine har gått SDO steg 1   utbildning och Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning samt Sinclairs Academy Uppgradering Bröllopsdans. Utbildad i HLR 2019.

 

Lite om Alvin

Alvin har stor erfarenhet och har dansat och tävlat i många år. Han tävlar i Sveriges högsta klasser inom solo, duo och grupp i hiphop.

Han har testat på och tävlat både i disco och hiphop men fastnade för hiphopen. Alvin är en av dansarna i hiphop gruppen Kurbits crew som har många framgångar inom dansen. De har exempelvis varit med i talang där de tog sig till semifinal och även dansat för kungen på nationaldagen.

Alvin vill hela tiden utvecklas och dela med sig av sin kunskap till andra.

ANMÄL DIG HÄR

Lite om Dance Moves

På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Vilken 90-tals smash-hit kommer läraren att välja ut? Oavsett så blir det härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om Street Moves

En streetbaserad klass som kan inkludera flera av de många dansstilar som finns under paraplybegreppet Street. Urvalet av 90-tals artister för läraren att koreografera till är stort! Vad sägs om: 2Pac, Vanilla Ice, MC Hammer, Kriss Kross m.fl.
Vad det blir får du se:)

Lite om Latin Moves

Om det finns något årtionde som verkligen svämmade över av latinomusik så var det 90-talet. Här har vi att välja på stjärnor som Gloria Estefan, Enrique Iglesias, Shakira, Marc Anthony och Ricky Martin ! Oavsett vilken artist vi dansar till så blir det rytmiskt,
hett och väldigt, väldigt roligt!

ANMÄL DIG HÄR