Intensivkurs i Bugg & Fox- med Jessica Kåla
Lördag den 23 oktober på Sinclairs Dala Dansstudio, Kopparvägen 30 i Falun.
I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

ANMÄL HÄR

10.00-11.30 Nybörjare Bugg

11.45-13.15 Nybörjare Fox

13.45-15.15 Fortsättning Bugg

15.30-17.00 Fortsättning Fox

Bugg & Foxtrot (2 lektioner) kostar 395kr

1 lektion kostar 295kr

Välj lektioner i nästa steg.

Lite om nivåerna
På denna intensivdag är konceptet enkelt: 1,5 timmar undervisning i Bugg, 1,5 timmar undervisning i Fox.

Nybörjarnivå: Efter dina tre timmar känner du att du kan grundstegen i respektive dans, inga förkunskaper krävs.

Fortsättningsnivå: Utveckla din dans tillsammans med oss. Vi bygger vidare på grunderna och lägger fokus på rytmik, musikalitet och föra- och följateknik. Vi går igenom mer invecklade turer och stegsekvenser och du får vidareutveckla din förmåga att improvisera till olika typer av musik.

Då kan välja olika nivåer på Bugg respektive Fox. (Exempelvis om du har mer erfarenhet av Bugg men ingen av Fox så kan du välja fortsättning i bugg och nybörjare i Fox)

Danslektionerna är anpassade till vid var tid gällande restriktioner. Dansskolans covid-anpassningar kan du läsa om på vår riskanalys på hemsidan.

ANMÄL HÄR

Lite om Jessica
Jessica driver Sinclairs Dala Dansstudio och blev utsedd till Årets Personliga Danstränare på Sinclairs 2018. Samma år blev hon Svensk Mästare i Bugg. Hon började dansa när Dala Dansstudio startade 1988. Sedan dess har hon dansat de olika pardanserna inom både latin, standard & caribbean, disco, hiphop och även balett, jazz, fridans, step och flamenco.

Idag är hon tränare i Bugg, Artistic Ballroom, Standard, Latin, Caribbean, Barndans, Disco, Hiphop, Fox &  Dance Moves 30+. Gick estetisk Dans på gymnasiet. Utbildningar:

  • Sveriges Dansorganisation Danslärare Steg 1
  • HLR & DHLR utbildad- 2015
  • Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning
  • Sinclairs Academy Uppgradering Bröllopsdans

 

Lite om Bugg
Bugg kallas ofta för den “svenska folkdansen” och är en otroligt populär kurs på vår dansskola. Buggen dansas med glädje ute på klassiska dansställen, men även under våra uppskattade träningskvällar på dansstudion. Här finns allt från den absoluta grundkursen till den mer konditionskrävande avancerade. Under lektionerna dansar vi till klassisk dansbandsmusik, men även till rock och pop. För de som vill är bugg även en tävlingsdans och vår dansskola har duktiga tävlingsdansare på både junior- och seniorsidan.

Lite om Fox
Är en av Sveriges vanligaste sällskapsdanser. Vi fokuserar på den moderna foxen så att du som elev känner dig trygg på dansbanorna runt om i landet.

ANMÄL HÄR