Intensivkurs i Bugg & Fox- med Jessica Kåla och Rickard Thorsell
Måndag den 27 juni på Sinclairs Dala Dansstudio, Humanistgatan 18, 781 70 Borlänge
I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

ANMÄL DIG HÄR

Tider

Kl. 17.00-18.30 Nybörjare Bugg

Kl. 18.45-20.15 Nybörjare Fox

Bugg & Foxtrot (2 lektioner) kostar 435 kr

1 lektion kostar 320 kr

Lite om nivåerna
På denna intensivdag är konceptet enkelt: 1,5 timmar undervisning i Bugg, 1,5 timmar undervisning i Fox.

Nybörjarnivå: Efter dina tre timmar känner du att du kan grundstegen i respektive dans, inga förkunskaper krävs.

ANMÄL DIG HÄR

Lite om Jessica
Jessica driver Sinclairs Dala Dansstudio och blev utsedd till Årets Personliga Danstränare på Sinclairs 2018. Samma år blev hon Svensk Mästare i Bugg. Hon började dansa när Dala Dansstudio startade 1988. Sedan dess har hon dansat de olika pardanserna inom både latin, standard & caribbean, disco, hiphop och även balett, jazz, fridans, step och flamenco.

Idag är hon tränare i Bugg, Artistic Ballroom, Standard, Latin, Caribbean, Barndans, Disco, Hiphop, Fox &  Dance Moves 30+. Gick estetisk Dans på gymnasiet. Utbildningar:

  • Sveriges Dansorganisation Danslärare Steg 1 och 2
  • HLR & DHLR utbildad- 2015
  • Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning
  • Sinclairs Academy Uppgradering Bröllopsdans

 

Lite om Rickard
Rickard har dansat aktivt på socialdansgolvet i snart 15år. Dessutom har han över 10 års erfarenhet av undervisning i Bugg & Fox. Han har gått flera olika utbildningar och workshops inom socialdans så på hans lektioner är det en bra blandning av teknik och dansglädje!

 

Lite om Bugg
Bugg kallas ofta för den “svenska folkdansen” och är en otroligt populär kurs på vår dansskola. Buggen dansas med glädje ute på klassiska dansställen, men även under våra uppskattade träningskvällar på dansstudion. Här finns allt från den absoluta grundkursen till den mer konditionskrävande avancerade. Under lektionerna dansar vi till klassisk dansbandsmusik, men även till rock och pop. För de som vill är bugg även en tävlingsdans och vår dansskola har duktiga tävlingsdansare på både junior- och seniorsidan.

Lite om Fox
Är en av Sveriges vanligaste sällskapsdanser. Vi fokuserar på den moderna foxen så att du som elev känner dig trygg på dansbanorna runt om i landet.

ANMÄL DIG HÄR