Intensivdag för Vuxna- med Jessica Kåla och Linnéa Andersson

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Torsdag den 18 augusti på Sinclairs Dala Dansstudio, Kungsgårdsskolans gymnastiksal,Västra Långgatan 14, 783 30 Säter

Tider

Kl. 17-17.50 Dance Moves med Linnéa

Kl. 18-18.50 Hiphop med Linnéa

Kl. 19-20 Latin Ladies med Jessica

Pris

495 kr

ANMÄL DIG HÄR

 

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

 

Lite om Jessica

Jessica driver Sinclairs Dala Dansstudio och blev utsedd till Årets Personliga Danstränare på Sinclairs 2018. Samma år blev hon Svensk Mästare i Bugg. Hon började dansa när Dala Dansstudio startade 1988. Sedan dess har hon dansat de olika pardanserna inom både latin, standard & caribbean, disco, hiphop och även balett, jazz, fridans, step och flamenco.

Idag är hon tränare i Bugg, Artistic Ballroom, Standard, Latin, Caribbean, Barndans, Disco, Hiphop, Fox &  Dance Moves 30+.

Gick estetisk Dans på gymnasiet. Utbildningar:

  • Sveriges Dansorganisation Danslärare Steg 1
  • Sveriges Dansorganisation Danslärare Steg 2
  • HLR & DHLR utbildad- 2015
  • Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning
  • Sinclairs Academy Uppgradering Bröllopsdans

Lite om Linnea

Linnéa har dansat sedan hon var 8 år gammal. Hon har dansat många olika stilar och har i flera år tävlat disco och även tävlat på elitnivå i hiphop. Hon utsågs till “Årets Danslärare” på Sinclairs Awards 2020.

 

 

 

Lite om Dance Moves

På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av musik och genrer, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om Latin Ladies

Latin Ladies blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av latin och caribbean musik och lär dig teknik och dansernas karaktär, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om Street

Streetdance är egentligen inte en egen dansstil utan är istället ett paraplybegrepp som används för att beskriva många olika dansstilar som utvecklats inom sociala utrymmen som gator och klubbar! På den här kursen fokuserar vi huvudsakligen på en av dem, hiphop, men den kan även innehålla inslag och influenser från andra stilar!

ANMÄL DIG HÄR