Intensivdag för Vuxna- med Cecilia Kempe och Linnéa Andersson

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 2 april på Sinclairs Dala Dansstudio, Kopparvägen 30 i Falun.

Tider

Kl. 10,00-11,00 Dance Moves med Linnea Andersson

Kl. 11,15-12,15 High Heels med Cecilia Kempe

Kl. 12,30-13,30 Hiphop med Cecilia Kempe

Pris

425 kr

ANMÄL DIG HÄR

425 kr

 

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

 

Lite om Cecilia

Cecilia är en professionell dansare och certifierad danslärare. Hon är en passionerad dansare och lärare som vill få fram det bästa hos sina elever. På hennes lektioner är det dansglädje och fullt ös som gäller.

 

 

 

Lite om Linnea

Linnéa har dansat sedan hon var 8 år gammal. Hon har dansat många olika stilar och har i flera år tävlat disco och även tävlat på elitnivå i hiphop. Hon utsågs till “Årets Danslärare” på Sinclairs Awards 2020.

 

 

 

 

Lite om Dance Moves

På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Idag har Amanda förberett en koreografi inspirerad av dagens moderna disco.

Lite om High Heels

På denna klass tar vi oss an utmaningen att dansa i klackar. Typen av musik kan variera från allt mellan hiphop, RnB, pop och jazz och vi jobbar med både teknik, walks, linjer, musikalitet och koreografi som utvecklar din balans och koordination.
Denna klass är från 15 år och uppåt!

Lite om Street

Streetdance är egentligen inte en egen dansstil utan är istället ett paraplybegrepp som används för att beskriva många olika dansstilar som utvecklats inom sociala utrymmen som gator och klubbar! På den här kursen fokuserar vi huvudsakligen på en av dem, hiphop, men den kan även innehålla inslag och influenser från andra stilar!

ANMÄL DIG HÄR