Intensivdag för Vuxna- med Alvin Sommar och Linnéa Andersson

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 26 mars på Sinclairs Dala Dansstudio, Hjortnäsvägen 35, 793 31, Leksand.

Tider

Kl. 10,00-11,00 Dance Moves med Linnea Andersson

Kl. 11,15-12,15 Hiphop med Alvin Sommar

Kl. 12,30-13,30 Latin Ladies med Linnea Andersson

Pris

425 kr

ANMÄL DIG HÄR

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

Danslektionerna är anpassade till vid var tid gällande restriktioner. Dansskolans covid-anpassningar kan du läsa om på vår riskanalys på hemsidan.

Lite om Alvin Sommar

Alvin har stor erfarenhet och har dansat och tävlat i många år. Han tävlar i Sveriges högsta klasser inom solo, duo och grupp i hiphop.

Han har testat på och tävlat både i disco och hiphop men fastnade för hiphopen. Alvin är en av dansarna i hiphop gruppen Kurbits crew som har många framgångar inom dansen. De har exempelvis varit med i talang där de tog sig till semifinal och även dansat för kungen på nationaldagen.

Alvin vill hela tiden utvecklas och dela med sig av sin kunskap till andra.

 

Lite om Linnea Andersson

Linnéa har dansat sedan hon var 8 år gammal. Hon har dansat många olika stilar och har i flera år tävlat disco och även tävlat på elitnivå i hiphop. Hon utsågs till “Årets Danslärare” på Sinclairs Awards 2020.

 

 

 

 

Lite om Dance Moves

På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Idag har Amanda förberett en koreografi inspirerad av dagens moderna disco.

Lite om Latin Ladies

Latin Ladies blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av latin och caribbean musik och lär dig teknik och dansernas karaktär, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om Street

Streetdance är egentligen inte en egen dansstil utan är istället ett paraplybegrepp som används för att beskriva många olika dansstilar som utvecklats inom sociala utrymmen som gator och klubbar! På den här kursen fokuserar vi huvudsakligen på en av dem, hiphop, men den kan även innehålla inslag och influenser från andra stilar!

ANMÄL DIG HÄR