Intensivdag för Vuxna- med Jossefine Kåla och Linnéa Andersson

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Tisdag den 9 augusti på Sinclairs Dala Dansstudio, Kopparvägen 30 i Falun.

Tider

Kl. 17-17.50 Dance Moves – med Linnéa

Kl. 18-18.50 Hiphop – med Linnéa

Kl. 19-20 Latin Ladies – med Jossefine

Pris

495 kr

ANMÄL DIG HÄR

 

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

Lite om Jossefine
Jossefine började dansa som barn på Dala Dansstudio och har tävlat i all pardans och Artistic Ballroom. Jossefine har gått SDO steg 1 utbildning och Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning samt Sinclairs Academy Uppgradering Bröllopsdans. Utbildad i HLR 2019.

 

 

 

Lite om Linnea

Linnéa har dansat sedan hon var 8 år gammal. Hon har dansat många olika stilar och har i flera år tävlat disco och även tävlat på elitnivå i hiphop. Hon utsågs till “Årets Danslärare” på Sinclairs Awards 2020. 

 

 

Lite om Dance Moves

På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av musik och genrer, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om Latin Ladies

Latin Ladies blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av latin och caribbean musik och lär dig teknik och dansernas karaktär, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om Street

Streetdance är egentligen inte en egen dansstil utan är istället ett paraplybegrepp som används för att beskriva många olika dansstilar som utvecklats inom sociala utrymmen som gator och klubbar! På den här kursen fokuserar vi huvudsakligen på en av dem, hiphop, men den kan även innehålla inslag och influenser från andra stilar!

ANMÄL DIG HÄR