Intensivdag för Vuxna- med Cecilia Kempe, Jessica Kåla och Linnèa Andersson

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 16 oktober på Sinclairs Dala Dansstudio, Kopparvägen 30 i Falun.

ANMÄL HÄR

Tider

10-11 Dance Moves- Linnèa

11,15-12,15 High Heels- Cecilia

12,45-13,45 Street- Cecilia

14,00-15,00 Latin Ladies- Jessica

Pris

395kr för hela dagen

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

Danslektionerna är anpassade till vid var tid gällande restriktioner. Dansskolans covid-anpassningar kan du läsa om på vår riskanalys på hemsidan.

Lite om Jessica

Jessica driver Sinclairs Dala Dansstudio och blev utsedd till Årets Personliga Danstränare på Sinclairs 2018. Samma år blev hon Svensk Mästare i Bugg. Hon började dansa när Dala Dansstudio startade 1988. Sedan dess har hon dansat de olika pardanserna inom både latin, standard & caribbean, disco, hiphop och även balett, jazz, fridans, step och flamenco.

Lite om Linnéa

Linnéa har dansat sedan hon var 8 år gammal. Hon har dansat många olika stilar och har i flera år tävlat disco och även tävlat på elitnivå i hiphop. Hon utsågs till “Årets Danslärare” på Sinclairs Awards 2020.

Lite om Cecilia

Cecilia är en professionell dansare och certifierad danslärare. Hon är en passionerad dansare och lärare som vill få fram det bästa hos sina elever. På hennes lektioner är det dansglädje och fullt ös som gäller.

 

 

ANMÄL HÄR

Lite om Dance Moves

På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av musik och genrer, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om High Heels

På denna klass tar vi oss an utmaningen att dansa i klackar. Typen av musik kan variera från allt mellan hiphop, RnB, pop och jazz och vi jobbar med både teknik, walks, linjer, musikalitet och koreografi som utvecklar din balans och koordination.
Denna klass är från 15 år och uppåt!

Lite om Street

En streetbaserad klass för dig som är 30+. Streetdance är egentligen inte en egen dansstil utan är istället ett paraplybegrepp som används för att beskriva många olika dansstilar som utvecklats inom sociala utrymmen som gator och klubbar! På den här kursen fokuserar vi huvudsakligen på en av dem, hiphop, men den kan även innehålla inslag och influenser från andra stilar! Vi jobbar med grunderna i hiphop och lägger mycket vikt på groove, musikalitet och känsla!

Lite om Latin Ladies

På vår klass Latin Ladies 30+ blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av latin och caribbean musik och lär dig teknik och dansernas karaktär, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

ANMÄL HÄR