Danslärare Dalarna

Josefine Nilsson

Josefine är vår huvudtränare i Street. Hon har dansat sedan 15 års ålder, tävlar i Hiphop och tillhör Sverigeeliten i både par och singel. Har även tävlat i Disco och representerade Sverige på EM i Formation 2015.
Josefine undervisar i Street och Lyrical.
Examinerad i SDO Hiphop Steg 1.
HLR-utbildad 2015 och har även gått flera ledarskapsutbildningar.

Jessica Kåla

Jessica äger och driver Sinclairs i Borlänge och blev utsedd till Årets Personliga Danstränare på Sinclairs 2018.
Hon började dansa när Dala Dansstudio startade 1988. Sedan dess har hon dansat de olika pardanserna inom både latin, standard & caribbean, disco, hiphop och även balett, jazz, fridans, step och flamenco. Hon har tävlat i flera av dessa danser och blev Svensk Mästare i Bugg i maj 2018.
Jessica har alltid lagt mycket tid på att både dansa & undervisa. Idag är hon tränare i Artistic Ballroom, Standard, Latin, Caribbean, Bugg, Barndans, Disco, Hiphop, Fox &  Dance Moves 30+. Gick estetisk Dans på gymnasiet. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1. HLR & DHLR utbildad- 2015. Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning. Sinclairs Academy Uppgradering Bröllopsdans.

Personlig dansträning med Jessica i: Bröllopsdans, Bugg, Pardans, Caribbean, Möhippa/Svensexa
Boka tid

Thomas Gilén

Undervisar i Bugg både för unga och vuxna samt tävlingsdansare. Är utbildad genom Svenska Danssportförbundet i Ledarskap steg 1 & 2, Bugg steg 1 & 2 samt Dubbelbugg steg 1 & 2. Har som aktiv tävlingsdansare tagit SM-Guld i bugg 2018. Totalt har Thomas över 150 pallplatser inom bugg/dubbelbugg varav 5 från Svenska Mästerskapen och Nordiska Mästerskapen. Som tränare har han tränat fram elitdansare till pallplatser där det 4 gånger räckt hela vägen till SM-Guld.
Certifierad Bugg/Dubbelbuggstränare för elit-nivå.
HLR-utbildad årligen 2011- 2018
Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning
Sinclairs Academy Uppgradering Bröllopsdans

Personlig dansträning med Thomas i: Bugg
Boka tid

Nina Henriksson

Nina började dansa Showdance som 13-åring och fortsatte med det i 8 år tills hon beslutade sig för att testa på Dancehall.
2012 började  hon undervisa Barndans, Disco, Hiphop samt Dancehall. Nu ägnar hon sig endast åt det sistnämnda. Nina åker även på olika workshops för inspiration och för att lära sig mera. Drömmen är att åka till Jamaica för att där uppleva Dancehall på hemmaplan..

Therese Helgesson

Therese började dansa i unga år. Mest Bugg och Fox på ett socialt plan 2013 kom Therese till Dala dansstudio och påbörjade sin utbildning till att bli danslärare. Sedan dess har hon undervisat allt från de minsta dansarna i Barndans till vuxna i såväl Bugg som Rullstolsdans. Idag jobbar Therese med att utveckla och träna våra rullstolsdansare i flera olika danser såväl socialt som på tävlingsgolvet. Under 2018 fick Therese mottaga Falukommuns Tillgänglighetspris för sitt arbete med Rullstolsdans. Therese är utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1. Hon har även genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT och utbildning i Bröllopsdans.

Amanda Hansson

Amanda började dansa vid 6 års ålder och har dansat Show, Disco, Street, Jazz, Balett och Modern. I disco har Amanda tävlat på elitnivå både nationellt och internationellt och 2013 tog hon tillsammans med gruppen Electric Brainfreeze VM-brons i grupp disco. Amanda är platsansvarig för verksamheten i Leksand och undervisar i Barndans, Disco, Street , Dance Moves, Rising Star och är coach för tävlingsdansarna i Disco solo och grupp.  Amanda har gått Estetiska programmet med inriktning dans, Dansarlinjen på Balettakademin, Danslärare Steg 1, Sveriges Dansorganisation, Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning. HRL-utbildning 2017-05-16

Matilda Thorell

Matilda har dansat sedan hon var 5 år gammal och har provat på en mängd olika dansstilar. Bl.a balett, disco, hiphop och disco slow. Hon har även tävlat i disco på elitnivå under ett antal år. Matilda undervisar nu i barndans, disco/street och disco slow i leksand och har gjort det sedan ca 2 år tillbaka.

Jonathan Cabrera Adolfsson

Jonathan började dansa och tävla för Let’s Move i Eskilstuna som 16-åring. Med flera år i Svenska landslaget i disco, bestämde han sig år 2012 för att utforska livet som dansare och har sedan dess hunnit utbilda sig vid:
Broadway Dance Center i New York, 6 mån
Balettakademien i Stockholm, 1 år
DiAmbra i Stockholm, 2 år
Även utbildad inom SDO- steg 1.
På sina klasser fokuserar han på energi, dynamik och utstrålning! Som lärare pushar han och inspirerar för att nå högsta möjliga personliga utveckling.

Jossefine Kåla

Jossefine har dansat i sju år på Dala Dansstudio och har tävlat i all pardans och Artistic Ballroom. Under dessa åren har hon fått flera placeringar på både SM & NM. Senast ett SM-guld i Salsa. Jossefine studerar naturvetenskapliga programmet på gymnasiet. Utöver det så jobbar Jossefine även som danslärare och undervisar i pardans, barndans, disco/street, Dance Moves 30+ & Latin Ladies. Hon har gått Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning samt Sinclairs Academy Uppgradering Bröllopsdans. Utbildad i HLR 2018-2019

Mariam Abbassi

Mariam är 20 år gammal och en av danslärarna på Sinclairs Daladansstudio i Borlänge. Hon är aktiv tävlingsdansare och har tävlat sedan 7 år tillbaka, just nu tävlar hon i hiphop solo samt battle med stora framgångar! Hon har även varit aktiv i tävlingsdans i disco under 3 års tid. Mariam började undervisa år 2014  och har under sina 4år som danslärare jobbat med alla olika åldrar. Hon under visar idag i Disco och street.

Emily Svedlund

Emily har dansat sedan hon var 3 år och har tävlat i discodans på elitnivå sedan 2012. Under åren har hon provat på många dansstilar som bland annat; Disco, Hiphop, modern, engelsk freestyle och jazz m.fl. Som danslärare är Emilys ambition att sprida dansglädje till alla.

Douglas Junger

Douglas Junger har tävlat i disco i fem år. Douglas har representerat Sveriges landslag i disco på både VM och EM. Han har tagit två bronsmedaljer på VM och en bronsmedalj på EM. Douglas undervisar i Fortnite på dansskolan. Han ska också gå SDO steg 1 utbildningen till våren.

Selma Löfgren

Selma började dansa barndans som 4-åring på Dala Dansstudio i Falun. Sedan 2011 har hon tävlat i discodans på elitnivå. Utöver disco har hon bl.a. dansat hiphop, jazz, modernt och artistic ballrom. Selma undervisar i disco/street och har som ambition att sprida dansglädje.

Signe Fredholm

Signe började att dansa jazz när hon var åtta år och började att dansa både disco och hiphop när hon var 11 år. Just nu dansar hon bara hiphop och tävlar även i hiphop solo och duo. Hon kom 4a i bronsklass i hiphop solo på senaste SM i Västerås 2018 och hon har även gått upp och börjat tävla i silverklass. Signe undervisar i kurserna danslekis och barndans. Hon går det andra året på det samhällsvetenskapliga programmet med beteende inriktning på Kristinegymnasiet i Falun.

Sandra Ogeskär

Alva Linderholm

Alva började dansa vid två års ålder och har sedan dess dansat flera olika stilar.
Hon började dansa disco när hon var fem år och började tävla i disco redan när hon var sju år.
Alva undervisar i Disco/Street, Tävlingscoachning, Dancemoves och Latin ladies.

Malin Glad

Alizia Holmgren

Ellen Bergqvist Schefvert

Ida Danielsson

Ida började dansa när hon var 6 år gammal och har testat en hel del dansstilar som disco, pardans och hiphop m.fl. Hon tävlar idag på elitnivå i disco och har gjort det sedan hon var 14 år. Ida har en 8:e plats i disco duo på EM i bagaget och även en del NM och SM placeringar i andra dansstilar. Ida undervisar i Latin ladies.

Torbjörn Janering

Hanna Brewits Spegel

Elsa Gyll

Filippa Hoppstaduis

Linnea Andersson

Rose-Marie Karlsson