Sinclairs danslärare Göteborg

Charlotte Sinclair

Känd från TV4:s succéprogram Let´s Dance, där hon tillsammans med brottarlegendaren Frank Andersson kom på andra plats 2011. Har även dansat tillsammans med Willy Björkman 2010 och Hasse Aro 2009.
Huvudansvarig lärare på Sinclairs. Undervisar i Barndans, Disco, Street, Shall We Dance, Jazz m.m. Svensk och Nordisk Mästarinna I Disco Dance och har tillhört Svenska landslaget i Latinamerikansk dans. Världsmästare i Mixing Blues. Utbildad Danslärare och Danssporttränare i Disco, Latin och Standard. Nationell och internationell domare. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 2010-01-16

Personlig Dansträning med Charlotte Sinclair:

– Disco
– Pardans
– Caribbean
– Bröllopsdans
– Pro/Am

Boka tid

Ted Heikura

Undervisar i Pardans och Caribbean och är examinerad Danslärare och Danssporttränare i Standard och Latin. Har över 20 års erfarenhet av att undervisa dans. Flitigt anlitad domare både nationellt och internationellt.
Som aktiv tävlingsdansare var Ted mycket framgångsrik med segrar i de prestigefyllda tävlingarna Copenhagen Open, French Open och Gothenburg International. Han vann också Svenska Juniormästerskapen i Latin och tillhörde under många år landslaget i dans. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation, där han numera också verkar som utbildare och examinator.
Ted har varit expertkommentator på Eurosport.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 2021-11-26

Personlig dansträning med Ted Heikura i:

– Standard
– Latin
– Caribbean

Boka tid

Anna Sköld

Anna äger och driver Sinclairs i Mölnlycke.
Undervisar i flertalet olika stilar, bl a Disco, Commercial Jazz, Street och Dance Moves.
Anna har arbetat som danslärare sedan 2010 och jobbar även som gruppträningsinstruktör. Har tävlingsdansat i Disco på hög nivå i både singel-, par- och grupp.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1 och Disco steg 2.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Pardans steg 1.
Utbildad domare i tävlingsdans med inriktning Disco och Street.
Licensierad barndansinstruktör.
HLR-utbildad 2012-01-20, 2016-06-22.

Personlig dansträning med Anna Sköld i:

– Disco
– Caribbean
– Möhippa/Svensexa
– Bröllopsvals

Boka tid

Hanna Lundqvist

Hanna äger & driver idag Sinclairs i Mölnlycke och undervisar i flertalet olika stilar så som Disco, Street, Caribbean och Dance Moves. Jobbar också som Personlig Danstränare och är även utbildad domare av Sveriges Dansorganisation med inriktning Disco & Street.
Har jobbat på Sinclairs sedan 2011 och har tävlingsdansat för Sinclairs i Disco Singel, Par & Grupp.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco Steg 1 och 2 samt Pardans steg 1.
Utbildad Personalvetare från Göteborgs Universitet.
HLR-utbildad 2012-01-20, 2016-06-22.

Personlig dansträning med Hanna Lundqvist i:

– Disco
– Caribbean
– Möhippa/Svensexa
– Bröllopsvals

Boka tid

Lisa Axelsson

Undervisar i Street, tävlingscoachning hiphop, high heels och street all styles.
Lisa började dansa när hon var två och har undervisat på Sinclairs sen 2011. Hon har fyllt sin danskarriär med det mesta ifrån balett och jazz till bugg, hiphop och house men har en förkärlek för de olika streetstilarna. Hon har rest mycket och bland annat varit i Australien, Nya Zeeland , LA och i London för att ta klasser för olika framstående lärare och koreografer. Lisa har även tävlingsdansat i street på hög nivå i både solo, duo och grupp och idag är hon huvudtränare för våra tävlingsdansare i just street! Lisa är examinerad inom Sveriges Dansorganisation i både Steg 1 och Steg 2 och är även utbildad domare.

Personlig dansträning med
Lisa Axelsson i:

– Street

Boka tid

Jessica Lee

Jessica började som gymnast vid 8 års ålder och har sedan dess fortsatt vara aktiv både som gymnast och dansare.
Undervisar i flertalet dansstilar såsom klassisk balett, barndanser, musikal, jazz, dance moves och lyrical.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation Steg 1 samt genomgått Förberedande Personlig Danstränare inom Sinclairs Academy.
HLR- utbildad 1993 och  2016

Malin Gustavsson

Undervisar i Pardans, Pro/Am, Carribean och är vår huvudansvariga lärare i Barndans.
Malin är f.d. svensk juniormästare i latin.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Pardans Steg 1.

Personlig dansträning med
Malin Gustavsson i:

– Pardans
– Pro/Am
– Carribean
– Bröllopsdans
– Svensexa/Möhippa

Boka tid

jessicaNY

Jessica Lennheden

Jessica började arbeta på Sinclairs 2012 och undervisar i Disco och Tävlingscoaching.

Började dansa på Sinclairssom elev redan 2001 och har under åren tävlingsdansat i både Disco och Hiphop. Genom åren har hon vunnit SM-brons i gruppdisco, SM-final i gruppdisco, semifinalplats i singeldisco på NM.

Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1 och 2 och på det även utbildad domare.

Personlig dansträning med
Jessica Lennheden i:

– Disco

Boka tid

Nathalie Josefsson

Nathalie började dansa på Sinclairs vid 6 års ålder och år 2012 startade hon sin tävlingskarriär. Hon har tävlat både solo, duo och grupp.
Nathalie har jobbat som danslärare på Sinclairs sedan 2016 och undervisar i bland annat disco och street. Utbildad i Disco Steg 1 hos SDO samt gått Sinclairs förberedande utbildning för personlig danstränare.

Personlig dansträning med
Nathalie Josefsson i:

– Disco

Boka tid

Cathrine Gennert

Undervisar i Disco/Street, Commercial Jazz och Pardisco. Har en lång erfarenhet av tävlingsdans i Disco både nationellt och i landslaget. Meriter såsom SM-silver, flertalet kvartsfinalplatser i VM och EM och en sjunde plats på World Cup. Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco Steg 1 och Steg 2. Utbildad på Broadway Dance Center i New York City samt läst danspedagogik på San Diego State University. Är leg. sjukgymnast och Personlig tränare med intresse för idrottsmedicin. Har gått Förberedande utbildning för Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med
Cathrine Gennert i:

– Disco

Boka tid

Ludvig Wassgren

Ludvig har dansat pardans sedan han var 6 år gammal och även tävlat på nationell nivå. Hans högsta merit är en femteplacering på SM i Pardans 2013.
Han har ett brinnande intresse för pardans och undervisar i Pardans, Pro/Am och Bröllopsdans . Utbildad hos SDO i Pardans Steg 1 samt hos Sinclairs Academy i Bröllopsdans.

Personlig dansträning med
Ludvig Wassgren i:

– Pardans
– Pro/Am
– Bröllopsdans

Boka tid

Linnea Håkansson

Linnea har en bakgrund som tävlingsgymnast. 2013 började hon i stället dansa på Sinclairs. Hon började tävla 2017 och har sedan dess tävlat i modernt, hiphop, disco och slow inom disciplinerna solo, duo och grupp. Linnea undervisar i disco, street, lyrical och commercial jazz i Mölnlycke. Examinerades 2019 av Sveriges Dansorganisation i Steg 1 samt genomgått den förberedande PDT-utbildningen inom Sinclairs Academy 2020.

Personlig Dansträning med
Linnea Håkansson:

– Disco
– Hiphop
– Slow
– Engelsk Freestyle

Boka tid

Emelie Olsson

Emelie började dansa vid fyra års ålder och 2013 började hon på Sinclairs Mölnlycke. 2017 började hon tävla och har  sedan dess tävlat i Hiphop, disco och modernt i både solo, duo och grupp. Just nu fokuserar Emelie mest på Street och konstnärlig dans då det är det hon älskar mest. Emelie undervisar i Street, disco, Lyrical samt commercial Jazz.

Lisa Carlund

Lisa började dansa vid 6-års ålder och har sedan dess provat på flertalet dansstilar. Hon har tävlat i disco men framförallt hiphop där hon fortfarande är aktiv. Lisa har representerat Sverige internationellt på både EM och VM i hiphop och har stått i ett flertal SM-finaler. 2018 tog Lisa och hiphopgruppen King K hem segern på Nordiska mästerskapen och hon placerade sig även på en tredjeplats i duo på samma mästerskap. Sedan några år tillbaka undervisar Lisa i street och Disco Kids på dansskolan och brinner för att få dela med sig av sina kunskaper och se eleverna utvecklas i danssalen. Utbildningar: Examinerad av Sveriges dansorganisation i steg 1, Sinclairs Academy förberedande personlig danstränare, Första hjälpen och HLR med hjärtstartare samt Röda korsets barnolycksfallsutbildning steg 1 och 2.

Tova Stenkvist

Undervisar i Hiphop, Disco och Disco Kids. Tova har dansat sedan hon var 3 år och har sedan dess provat på de flesta stilar inom dansen. Hon har tävlat/tävlar i solo, duo och grupp i både disco och hiphop och även i solo och duo caribbean. Hittills under sin tävlingskarriär har Tova representerat Sverige ett flertal gånger i både EM och VM i gruppdisco där hon har dansat EM-final och även tagit silver på SM. Hon har även representerat Sverige i grupphiphop på EM. Inom solo och duo caribbean har det blivit flera SM och NM guld i både solo och duo (salsa, merengue och bachata). Tova har genomgått två olika ledarskapsutbildningar för barndans, Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare och SDO Danslärare Steg 1.

Personlig Dansträning med
Tova Stenkvist i:

– Disco
– Street

Boka tid

Jennifer Engblom

Jennifer har dansat sedan hon var 8 år. År 2015 började hon tävla och har sedan dess tävlat i många olika discipliner såsom Disco, Street samt Artistic Ballroom. Jennifer undervisar i Disco . Hon är examinerad danslärare Steg 1 av Sveriges Dansorganisation.
Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Personlig Dansträning med
Jennifer Engblom i:

– Disco

Boka tid

Ebba Hammarstedt

Ebba började dansa 2016 och har sedan dess dansat balett, hiphop, disco, jazz, lyrical och slow. Just nu tävlar hon i disco och disco slow både solo, duo och grupp,. Tidigare har hon även tävlat i hiphop. Ebba undervisar i jazz, disco och slow. Ebba har genomgått Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Lukas Medailleu

Lukas började dansa på Sinclairs när han var nio år och började snart tävlingsdansa i Disco och efter ett tag även i Street. Ett antal år senare har han kammat hem bland annat en femte plats på VM i Disco och ett guld på NM i Disco. Han har representerat svenska landslaget varje år sedan 2015 och har under åren provat på och tävlat i mängder av olika stilar utöver Disco och Street, till exempel Caribbean, och resan är inte slut än!
Lukas är examinerad i Sveriges Dansorganisations Steg 1.

Vera Cedman

Vilma Örnskov

Vilma undervisar i Street och Artistic Ballroom. Hon har dansat och tävlat i många olika dicipliner som Disco, Street, Pardans och Artistic Ballroom i olika format som grupp, duo och solo. Vilma har varit med och representerat Sverige på VM i gruppdisco men valde att satsa på Artistic Ballroom strax därefter. Inom Artistic Ballroom har hon vunnit flertalet SM och NM guld i både junior och vuxen. Hon har också tagit hem guld i standard på både EM och VM.

Vilma är examinerad i Steg 1 av Sveriges Dansorganisation och har gått Förberedande Pdt-utbildning hos Sinclairs Academy.

Ida Näslund

Ida undervisar i Street på dansskolan och har provat på flera olika dansstilar sedan hon började dansa när hon var 4 år. Hon har representerat svenska landslaget på EM i hiphop, i både duo och grupp. Hon har dessutom tillsammans med hiphopgruppen King K blivit Nordiska mästare 2018.
Examinerad av Sveriges dansorganisation i steg 1, Sinclairs Academy förberedande personlig danstränare, Första hjälpen
och HLR.

Fanny Andersson

Fanny är utbildad dansare och danspedagog vid Hulebäcksgymnasiet & Karlstads universitet. Hon undervisar främst i de konstnärliga stilarna Commercial jazz, Lyrical & Klassisk balett, men har även erfarenhet och kunskap inom Streetdance. På Fannys klasser jobbar man mycket med teknik och koreografi då Fanny har en stor scenisk bakgrund. Hon har stått på scener på Ullevi & Scandinavium samt deltagit på Tv-sända p3guldgalan. Fanny ger privatlektioner i konstnärlig dans och coachar elever som tävlar i de stilarna (Jazz & Modernt)

Genomfört Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.
Examinerad av SDO danslärare Steg 1
Genomfört DSF utbildning inom Paradans
HLR-utbildad 2021
Genomfört SDO Barndansutbildning

Personlig Dansträning med
Fanny Andersson:

– Konstnärlig Dans
– Klassisk Balett
– Jazzdans
– Contemporary/Modern dans
– Dansteknik
– Improvisation

Boka tid

Felicia Knudsen

Felicia är examinerad dansare vid Balettakademien i Göteborg och fortsätter sin utbildning inom danspedagogik. Hon är utbildad i lyrical, modern, jazz, balett, stepp, street och irländsk folkdans. Felicia arbetar nu som dansare, koreograf och danslärare och har erfarenhet på scener som Vara konserthus, Stora scenen Liseberg och Göteborgsoperan. Undervisar i lyrical, balett, modern och jazz för alla åldrar!

Personlig Dansträning med
Felicia Knudsen i:

– Balett
– Jazz
– Lyrical
– Modern

Boka tid

Tindra Gustafsson

Tindra undervisar i disco och street på dansskolan. Går på Hulebäcksgymnasiet med inriktning estet dans. Hon började dansa när hon var 6 år gammal och har sedan dess dansat flera olika stilar. Nu dansar hon främst disco, hiphop, balett, modern och jazz och hon tävlar i disciplinerna disco solo och duo.

Tindra har gått SDOs Danslärare Steg 1, Sinclairs Academys Förberedande Personlig Danstränare och är HLR-utbildad 2021.

Jamilja Ibrahim

Jamilja började dansa i 2-årsåldern. Sedan dess har hon dansat många olika dansstilar såsom disco, jazz och street. Hon har under åren även tävlingsdansat i solo- och gruppdisco. Jamilja undervisar i disco och street.

Sofie Johansson

Sofie har dansat sedan barnsben och har under åren dansat de flesta olika stilar. Sofie har även tävlingsdansat i Street, Disco och Artistic Ballroom.
Favoritstilen är Street och att undervisa och tävla i dans är det roligaste hon vet.

Annie Eneberg

Annie har dansat sen 2 års åldern på Sinclairs och har dessutom hunnit med att tävla under flera år. Annie har tävlingsdansat i både hiphop och disco i solo, duo och grupp. Idag undervisar Annie på Sinclairs Mölnlycke i Barndans, Disco och Street. Favoritstilen är disco och hon älskar att få släppa loss och ge allt i dansen.

Josefin Nilsson

Josefin har dansat sen hon var 10 år gammal och för närvarande tävlar hon disco, slow och engelsk freestyle. Genom åren har hon dansat allt från lyrical till dancehall men idag ligger fokuset främst på disco.

Examinerad Sveriges Dansorganisation Danslärare Steg 1.
Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare
HLR-utbildad 2021

Personlig Dansträning med
Josefin Nilsson i:

– Disco
– Slow
– Engelsk Freestyle

Boka tid

Elsa Hennig

Elsa började dansa när hon var 4 år. Sedan dess har hon provat på många olika stilar, men numera dansar hon främst disco och jazz. Hon tävlar även i disco solo. Elsa undervisar också i barndans på dansskolan.

Ellen Nilsson

Ellen har dansat på Sinclairs sedan 7-års ålder och provat på flera olika dansstilar sedan dess. Hon har tävlat i disco och hiphop, men det är framförallt disco som hon har satsat på under de senaste åren. Ellen är fortfarande aktiv tävlingsdansare och tävlar i högsta klassen i solo, duo och grupp. Hon har representerat Sverige internationellt på både EM och VM i gruppdisco. Ett av hennes bästa dansminnen är när hon tillsammans med sin discogrupp, Euphoria, tog SM-guld 2021. Ellen har undervisat på dansskolan sedan 2021 och tycker verkligen det är superkul att dela med sig av sin dansglädje och kunskap.

Cornelia Lindström

Cornelia har dansat sen hon var 3 år gammal . Nu dansar hon hip-hop, jazz, lyrical, balett och feminine vibe. Hennes favoritstil är hip-hop, det är också hennes favoritstil att tävla i.

Isabella Andersson

Isabella har dansat sedan 8 års ålder och har provat många olika dansstilar. Isabella har tävlingsdansat sedan hon var 13 år. Hon har tävlat i solo, duo och grupp. Favorit dansstilen är disco, eftersom hon tycker om när det går fort.

Cornelia Liljesjö

Cornelia har dansat sedan 8-års ålder och har alltid älskat att vara i danssalen. Hon började tävlingsdansa redan 1 år senare i disco solo men har med åren börjat med även hiphop, slow, engelsk freestyle och artistic ballroom.

Andrea Ahrenbeck

Andrea började dansa vid tre års ålder. Hon hade uppehåll från dansen några år men kom tillbaka till Sinclairs när hon var åtta år och hon har dansat här sedan dess. Hon har dansat allt mellan lyrical till hiphop men idag ligger fokuset främst på disco som hon även tävlar i.

Examinerad Sveriges Dansorganisation Danslärare Steg 1.

HLR-utbildad 2021.

Felicia Olsson

Felicia började dansa vid 3 års ålder. Idag tävlar Felicia i disco, slow och hip hop. Hon går på Hulebäcksgymnasiet med inriktning estet dans, där hon även dansar bl.a. jazz, modernt & balett. Hon undervisar främst i disco på dansskolan.

Felicia har gått SDOs danslärare steg 1 och även Sinclairs Academys Förberedande Personlig Danslärare.

Tilda Sjöholm

Tilda började dansa vid fem års ålder och hon har provat på olika stilar såsom Disco, Lyrical, Artistic ballroom och Hiphop.  Ett av hennes bästa dansminnen var när hennes tävlingsgruppgrupp gick upp i champion på SM.  Som danslärare vill hon dela dansglädjen vidare och kunna inspirera andra. Att lära ut tycker hon är väldigt kul och det märks på klasserna.