Intensivdag för Vuxna- med Malin Gustavsson och Joel Mattsson.

Pga sjukdom ersätts Joel av Charlotte Sinclair

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 23 april på Sinclairs Dansskola, Lergöksgatan 4A, 421 50 VÄSTRA FRÖLUNDA

Tider pass 1:

10.00-10.50 Dance Moves – Joel Mattsson Charlotte Sinclair

11.05-11.55 Street – Joel Mattsson Charlotte Sinclair

12.10-13.00 Latin Ladies – Malin Gustavsson

ANMÄL DIG TILL PASS 1 HÄR

Pris

425kr

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

 

Lite om Malin Gustavsson

Undervisar i Pardans, Pro/Am, Carribean och är vår huvudansvariga lärare i Barndans.
Malin är f.d. svensk juniormästare i latin.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Pardans Steg 1.

 

 

 

 

 

Lite om Joel Mattsson

Joel gick ut den 3-åriga utbildningen Performing Arts School 2004 och har sedan 2009 arbetat som danslärare och gruppträningsinstruktör. Han har också hunnit med flera år som underhållare och artist på olika resmål i Europa. Som danslärare prioriterar Joel dansglädjen högt och vi lovar ett spännande och roligt danspass.

 

 

 

 

 

Lite om Dance Moves

På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av musik och genrer, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om Street

En streetbaserad klass för dig som är 30+. Streetdance är egentligen inte en egen dansstil utan är istället ett paraplybegrepp som används för att beskriva många olika dansstilar som utvecklats inom sociala utrymmen som gator och klubbar! På den här kursen fokuserar vi huvudsakligen på en av dem, hiphop, men den kan även innehålla inslag och influenser från andra stilar! Vi jobbar med grunderna i hiphop och lägger mycket vikt på groove, musikalitet och känsla!

Lite om Latin Ladies

På vår klass Latin Ladies 30+ blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av latin och caribbean musik och lär dig teknik och dansernas karaktär, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

 

ANMÄL DIG TILL PASS 1 HÄR

ANMÄL DIG TILL PASS 2 HÄR