80s Blast From the Past!

Intensivdag för Vuxna- med Jessica Lee och Joel Mattsson

Musikvideos på MTV, tidningen Okej på nattduksbordet och blandbandet i freestylehörlurarna! Återupplev 80-talets bästa hits och dansa loss tillsammans med Joel och Jessica.

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 12 november på Sinclairs Dansskola, Lergöksgatan 4A, 421 50 VÄSTRA FRÖLUNDA

Tider

10.00-10.50 Like a prayer – Jessica Lee

Vi blir megastjärnan och kanske den största 80-tals ikonen av dem alla!

11.05-11.55  80-tals Pop- Joel Mattsson 

Joel kör en blandning av populära 80-tals hit. Bara att tupera håret och dra på benvärmarna så kör vi! (obs repris från 23 april)

12.10-13.00 Svenska schlager hits – Joel Matsson

Svensk schlager-pop med inriktning 80-tal! Kan det bli bättre? Final till Piccadilly Circus!

Pris

495kr

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

ANMÄL HÄR

Lite om Jessica Lee

Jessica började som gymnast vid 8 års ålder och har sedan dess fortsatt vara aktiv både som gymnast och dansare.Hon undervisar i flertalet dansstilar såsom klassisk balett, musikal, jazz, dance moves och lyrical. Vilken artist Jessica väljer att koreografera till blir dagens överraskning:)

 

Lite om Joel Mattsson

Joel gick ut den 3-åriga utbildningen Performing Arts School 2004 och har sedan 2009 arbetat som danslärare och gruppträningsinstruktör. Han har också hunnit med flera år som underhållare och artist på olika resmål i Europa. Som danslärare prioriterar Joel dansglädjen högt och vi lovar spännande och roliga danspass.

 

 

ANMÄL HÄR