Artistic Ballroom Bonanza

ANMÄL DIG HÄR

Lördagen den 11 november presenterar vi tre härliga workshops med Susie Häggqvist och Ted Heikura.  Klasserna vänder sig till dig som tävlingsdansar i Artistic Ballroom. Välj dina favoriter eller delta på alla tre workshops.

11.00 – 11.55 – Bachata Solo Koreografiklass med Susie
12.00 – 12.55 – Samba Solo Teknik med Ted
13.05 – 14.00 – Salsa Solo Koreografiklass med Susie

Priset per klass är 220kr eller betala 530 kr för alla tre klasser.

ANMÄL DIG HÄR

Om Susie

Susie Häggqvist har många års erfarenhet av att undervisa, uppträda och tävla i dans världen runt. Hon har fina tävlingsmeriter både individuellt, i par, i grupp och som koreograf från tävlingar som SM, Mega Dance Wknd, World Latin Dance Cup, World Salsa Summit med flera och har medverkat på TV-program som TV4 Nyhetsmorgon, Talang & Sommarkrysset. Idag driver hon Sinclairs Sabor Latino Dance Academy i samma lokal som systerskolan Sinclairs i Solna.

 

 

 

Om Ted

Sveriges mest framgångsrika tränare inom Artistic Ballroom. Hans elever har vunnit VM, EM, NM och SM. Ted är examinerad Danslärare och Danssporttränare i Standard och Latin. Har över 30 års erfarenhet av att undervisa dans. Flitigt anlitad domare både nationellt och internationellt. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation, där han numera också verkar som utbildare och examinator.