Buggkurser Dalarna för alla åldrar och nivåer.
Är du osäker på vilken nivå du ska välja?
Kolla in vår nivåförklaring och anmäl dig till Dalarnas bästa buggkurser.

Kursschemat för Falun hittar du här.
Kursschemat för Borlänge hittar du här.
Kursschemat för Leksand hittar du här.

Bugg Nybörjare
Buggkursen för dig som aldrig har dansat bugg förut.
På denna kurs går vi igenom de mest grundläggande. Grundsteg, enkla karuseller och vänstersnurrar. m.m.
Vi lär oss att dansa från grunden.

Bugg Basic
För dig som tidigare har gått nybörjare eller har förkunskaper som t ex. grundsteg, enkla karuseller och vänstersnurrar.
Vi arbetar vidare med grunder som högersnurrar, teknik för förare och följare samt enklare turer och kombinationer.

Bugg Fortsättning
Buggkursen för dig som tidigare har gått nybörjare/basic eller har grundkunskap i Bugg och vill utvecklas till nästa steg.
Nu lämnar vi grunderna och jobbar vidare med enkel teknik för förare och följare. Figurer kombineras med andra figurer och lite svårare turer.

Bugg Medel
För dig som är trygg i grunderna. Du är taktfast och behärskar snurrar och turer bra. Här får du utveckla buggen till att bli dansant.
Vi går igenom känsla, energinivå samt själva partnerskapet i bugg.

Bugg Avancerad
För dig som vill lära dig dansa bugg till musiken. Du behärskar själva dansen väl, både i din teknik men också hur du är van att dansa buggen. Här går vi mer in på djupet. I de tekniska delarna pratar vi djupare kring rollen som förare och följare. Både kring de referensramar som finns men också hur du kan våga utmana dem för att utvecklas.

Bugg Champion
För dig som klarar av att dansa bugg med de allra flesta. Du är van att dansa bugg musikanpassat, och det gör du planerat och medvetet. Här kommer vi jobba mycket med att hitta just din personliga stil. Både gruppövningar men mer individuella övningar än tidigare kurser.