Välkommen till Camp Vinter. Lägret som genom åren lockat dansare från hela landet arrangeras på Sinclairs Göteborg 8-9 januari. Det blir ett träningsläger med några av de bästa lärarna i Sverige för Disco och Hiphop.

Deltagarna kommer att delas upp i grupper efter ålder och förkunskap.
Du väljer inriktning på lägret för ditt deltagande men kommer även att få prova andra dansstilar.

ANMÄL HÄR

Plats
Sinclairs Göteborg, Lergöksgatan 4A i Västra Frölunda

Pris
1 950kr
Inklusive alla lektioner, övernattning på eget liggunderlag, 1 frukost, 2 lunch och 1 middag.

Schema med reservation för ändringar

Lördag 8 januari
Kl 09:30 Incheckning
Kl.10:00-12:00 Danslektioner
Kl.12:00-13:00 Lunch
Kl.13:00-17:00 Danslektioner
18:00- Mat & Umgänge
Söndag 9 januari
Kl.09:00 Frukost
Kl.10:00-12:00 Danslektioner
Kl.12:00-13:00 Lunchpaus
Kl.13:00-15:00 Danslektioner

Lärare

Olivia Kungsman

Jag är Olivia Kungsman, 22 år gammal och har dansat sen jag var 4 år. Under mina år har jag dansat massa olika stilar som modernt, hiphop, jazz, slow & eng. freestyle, men min främsta stil har varit disco! Jag brinner för att se dansare utvecklas och inspireras så mycket som möjligt på mina klasser. Svensk mästare 2018 och Europa mästare 2018 i disco.

 

Hanna Lindberg
Jag har erfarenhet av det mesta inom dansvärlden! Jag har studerat musikal på Kulturama i Stockholm och är även utbildad steg 3 och A-licensierad domare i hiphop inom Sveriges Dansorganisation. Jag har en lång erfarenhet inom tävlingsdans i både disco och hiphop och har representerat svenska landslaget på både EM och VM i hiphop.
För mig handlar dansen om att dela glädje och uttrycka sig.  Att få se elever utvecklas och uppnå sina mål är det bästa jag vet!

Erica Brismo

Jag började tävlingsdansa i Disco 2009 vid 14 års ålder och har sedan dess representerat Sverige i både solo och duo på flertalet EM och VM. År 2013 debuterade jag på mitt första VM i Tyskland och har sedan dess tillhört landslaget varje år. På SM 2019 placerade jag mig på 8e plats i solo och tog silvermedalj i duo med Celine Sagmaister för att sedan knipa en 6e plats på VM i Tjeckien i Disco Duo. Idag tävlar jag för Sinclairs Stockholm, är utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1 och Steg 2 samt Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare. Jag har undervisat dans i över 10 års tid och dansar inte enbart disco utan har under åren även dansat balett, modernt, jazz, showdans, hiphop, slow, engelsk freestyle m.m.  På mina lektioner bjuds det på massor av energi och dansglädje med teknik och detaljer i fokus. Jag strävar alltid efter att skapa en trygg samvaro i danssalen där man får utrymme att vara precis vem man vill.

ANMÄL HÄR

Har du frågor om Camp Vinter så kontaktar du info@sinclairs.se.