ANMÄL DIG HÄR

Äntligen är Sveriges mest berömda dansläger tillbaks. Camp Gala som genom åren lockat dansare från hela landet arrangeras återigen i Göteborg. Det blir ett träningsläger med några av de bästa lärarna i Sverige för Disco och Hiphop.

Deltagarna kommer att delas upp i grupper efter ålder och förkunskap.
Du väljer inriktning på lägret för ditt deltagande men kommer även att få prova andra dansstilar.

Plats
Sinclairs Göteborg

Pris
2 295kr
Inklusive alla lektioner, övernattning på eget liggunderlag, 2 frukostar, 2 lunch och 2 middagar.

Lärare

Sofia Bergsten
Vi välkomnar Sofia Bergsten tillbaka till oss på Sinclairs! Sofia är ursprungligen från Dalarna men är idag bosatt i Stockholm där hon är aktiv i många olika delar av dansscenen. Hon har stått på stora scener bland annat som en del ensemblen i Benke Rydmans succé-föreställnning Svansjön och det omtalade hyllningsnumret till Grandmaster Flash på Polar Music Awards 2019. Hon är även en väldigt eftertraktad lärare och undervisar mycket både på dansskolor runt om i hela Sverige! Hennes klasser är alltid fulla av härlig energi. Sofia har även en steg 2 utbildning inom Sveriges Dansorganisation och är en populär domare på våra svenska tävlingar!

 

Simon Säborg
Simon har dansat sedan 2½ års ålder och startade sin tävlingskarriär med latindans som 6 åring. Som 12 åring gjorde han premiär i discolandslaget och har sedan dess representerat Sverige i flera dicipliner. Nationellt har han flera Svenska SM guld i både solo, duo och gruppdisco.
Hans främsta meriter internationellt är ett silver i solo på disco VM. 2017 tog han VM guld i duo mix tillsammans med partnern Jennie Hedman.

Maria Boström-Fors
Maria är uppvuxen i Mora och har tränat dans sen 11 års ålder. I början tränade hon mest balett och jazz men på senare dar är det streeten som tagit över. Hon har en förkärlek till dancehall och har varit på många workshops bla. i New York. I fem år bodde hon i Stockholm där hon, på elitnivå, tävlingsdansade i latinamerikansk pardans.

Maria är utbildad danslärare i hiphop och disco genom SDO och är en flitigt anlitad domare på SDOs danstävlingar. Som tränare har hon haft stora framgångar och har tränat både flertalet svenska mästare, europamästare och även världsmästare!

Maria är även ägare och grundare till M&M dansskola i Mora som hon startade tillsammans med Magnus Persson år 2006.

Magnus Persson
Magnus satte på sig dansskorna för första gången som 5 åring och har sedan dess tävlingsdansat mycket framgångsrikt i både latin och standard med fina resultat både på Europeiska och Nordiska Mästerskap!

Idag undervisar Magnus mest i de olika street-stilarna där han även går under namnet ”Kungen av House”. Han är en flitigt anlitad domare på SDOs danstävlingar, där han också är utbildad danslärare. Som tränare har han haft stora framgångar både för flertalet svenska mästare, europamästare och även världsmästare!

Magnus är även ägare och grundare till M&M dansskola i Mora som han startade tillsammans med Maria Boström Fors år 2006.

Emmelie Nordmark Lungberg

Emmelie är en born and bred Göteborgare med många fina meriter i bagaget! Hon har ett EM brons, NM och SM guld och ett SM silver i gruppdisco och ett SM silver även i disco par! Hon har även en framgångsrik karriär som tränare och tränat tävlingseliten både här i Göteborg där hon regelbundet kör privatlektioner i både disco, engelsk freestyle och slow och på KSD i Örebro där hon bodde i 2,5 år medan hon studerade idrott och företagsekonomi!  Hon är utbildad steg 2 domare i Sveriges Dansorganisation och håller för närvarande även på att ta sin steg 3 utbildning i just disco!

 

Sofie Ericsson

Vi välkomnar Sofie Ericsson till oss på Sinclairs Göteborg!
Ursprungligen från Åmål tillhörde Sofie under många år den absoluta eliten i disco både i Sverige och internationellt. Hon är första svenskan någonsin att ta ett VM-guld i disco solo vilket gör henne lite till en levande legend inom tävlingsdansen i Sverige! Efter att ha avslutat sin tävlingskarriär har Sofie fortsatt sin utbildning både inom Sveriges Dansorganisation och på Diambra Dance Education i Stockholm där hon idag bor och utbildar sig till naprapat! Idag tränar hon själv Sverigeeliten inom disco och kännetecknas som tränare av sina roliga och nytänkare koreografier, sin känsla för detaljer och sitt stora leende!

Schema med reservation för ändringar

 

Lördag 7 augusti
Kl.10:00-12:00 Danslektioner
Kl.12:00-13:00 Lunch
Kl.13:00-17:00 Danslektioner
Kl.18:00- Mat & Umgänge
Söndag 8 augusti
Kl 09:00 Frukost
Kl.10:00-12:00 Danslektioner
Kl.12:00-13:00 Lunch
Kl.13:00-17:00 Danslektioner
18:00- Mat & Umgänge
Måndag 9 augusti
Kl.09:00 Frukost
Kl.10:00-13:00 Danslektioner
Kl.13:00 Slut

Har du frågor om Camp Gala Göteborg så kontaktar du info@sinclairs.se.

ANMÄL DIG HÄR