ANMÄL DIG HÄR

Äntligen är Sveriges mest berömda dansläger tillbaks. Camp Gala som genom åren lockat dansare från hela landet arrangeras återigen i Göteborg. Det blir ett träningsläger med några av de bästa lärarna i Sverige för Disco, Hiphop och Artistic Ballroom.

Camp Gala riktar sig till mer avancerade dansare. Du tävlingsdansar i minst bronsklass eller har liknande danserfarenhet.

Du väljer inriktning på lägret för ditt deltagande men kommer även att få prova andra dansstilar.
Vid stort deltagande delas deltagarna även upp efter ålder och kunskap.

När
4-6 augusti

Plats
Sinclairs Göteborg

Pris

2 735kr (Boka senast 1 maj och få din t-shirt utan kostnad, värde 120kr)

Inklusive alla lektioner, övernattning på eget liggunderlag, 2 frukostar, 2 lunch och 2 middagar.

Lärare

Linnea Håkansson

Linnea utsågs till Årets Personliga Danstränare 2022 på Sinclairs Göteborg. Hon har bakgrund som tävlingsgymnast men gick 2013 helt över till att dansa på Sinclairs. Hon började tävla 2017 och har sedan dess tränat, tävlat och coachat på hög nivå inom Hiphop, Disco, Engelsk freestyle och Slow inom disciplinerna solo, duo och grupp. Linnea undervisar sedan 2019 på Sinclairs i Mölnlycke där hon är ansvarig för tävlingsverksamheten. Hon är examinerad inom Sveriges Dansorganisation Steg 1 samt Sinclairs Academy personlig danstränare.

 

 

 

 

 

Lisa Carlund

Lisa började dansa vid 6-års ålder och har sedan dess testat på flertalet dansstilar. Hon fastnade för hiphopen vid 12-års ålder och det dröjde inte länge innan hon började tävla i just hiphop. Lisa har representerat Sverige internationellt i solo, duo och grupp och har bland annat placerat sig på en 5:e plats på hiphop EM med gruppen King K! Sommaren 2022 spenderade Lisa i LA för att fylla på med ännu mer dansinspiration! Sedan 5 år tillbaka undervisar hon i dans och brinner verkligen för att få dela med sig av sina kunskaper till alla, oavsett ålder och nivå!

Examinerad Sveriges dansorganisation Steg 2, Sinclairs Academy Förberedande personlig danstränare.

 

 

 

 

Mimi Phan

Mimi började dansa hösten 2016 och redan inom ett år så stod hon på tävlingsgolvet. En makalös utveckling har skett sedan dess med SM-guld och utlandsrepresentation i Artistic Ballroom. Examinerad Sveriges Dansorganisation Steg 1, Sinclairs Academy Förberedande personlig danstränare och Sinclairs Academy Bröllopsdans-utbildning.

 

 

 

 

 

 

 

Ted Heikura & Cecilia Meyer

Ted och Cecilia är Sveriges mest framgångsika tränare i Artistic Ballroom. Deras elever har vunnit otaliga mängder SM-, NM, EM- och VM-Guld. På Camp Gala är Ted och Cecilia arrangörer och värdar men bidrar också med undervisning.

 

 

 

 

 

 

Schema med reservation för ändringar

 

Fredag 4 augusti
Kl.10:00 Incheckning
Kl.11:00-13:00 Danslektioner
Kl.13:00-14:15 Lunchpaus
Kl.14:15-17:30 Danslektioner
Kl.18:00- Mat & Umgänge
Lördag 5 augusti
Kl 09:00 Frukost
Kl.10:00-12:15 Danslektioner
Kl.12:15-13:30 Lunch
Kl.13:30-17:30 Danslektioner
18:00- Mat & Umgänge
Söndag 6 augusti
Kl 09:00 Frukost
Kl.10:00-12:00 Danslektioner

 

Har du frågor om Camp Gala Göteborg så kontaktar du info@sinclairs.se.

ANMÄL DIG HÄR