ANMÄL DIG HÄR

Äntligen är Sveriges mest berömda dansläger tillbaks. Camp Gala som genom åren lockat dansare från hela landet arrangeras återigen i Göteborg. Det blir ett träningsläger med några av de bästa lärarna i Sverige för Disco och Hiphop.

Deltagarna kommer att delas upp i grupper efter ålder och förkunskap.
Du väljer inriktning på lägret för ditt deltagande men kommer även att få prova andra dansstilar.

Plats
Sinclairs Göteborg

Pris
2 295kr
Inklusive alla lektioner, övernattning på eget liggunderlag, 2 frukostar, 2 lunch och 2 middagar.

 

Lärare

Olivia Kungsman
Vi välkomnar med glädje Olivia Kungsman tillbaka till oss på Sinclairs! Olivia har dansat sedan hon var 4 år och har under den tiden hunnit prova det mesta! Hennes huvudsakliga stil har varit disco där hon blev både svensk och europeisk mästare 2018 men hon har även hunnit med att bredda sina danskunskaper med andra stilar så som modernt, hiphop, jazz, slow och engelsk freestyle! På Olivias lektioner brinner hon för att se dansare utvecklas och inspireras så mycket som möjligt och delar mer än gärna med sina egna erfarenheter och tips med eleverna!

 

Erica Brismo
Jag började tävlingsdansa i Disco 2009 vid 14 års ålder och har sedan dess representerat Sverige i både solo och duo på flertalet EM och VM. År 2013 debuterade jag på mitt första VM i Tyskland och har sedan dess tillhört landslaget varje år. På SM 2019 placerade jag mig på 8e plats i solo och tog silvermedalj i duo med Celine Sagmaister för att sedan knipa en 6e plats på VM i Tjeckien i Disco Duo. Idag tävlar jag för Sinclairs Stockholm, är utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1 och Steg 2 samt Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare. Jag har undervisat dans i över 10 års tid och dansar inte enbart disco utan har under åren även dansat balett, modernt, jazz, showdans, hiphop, slow, engelsk freestyle m.m.  På mina lektioner bjuds det på massor av energi och dansglädje med teknik och detaljer i fokus. Jag strävar alltid efter att skapa en trygg samvaro i danssalen där man får utrymme att vara precis vem man vill.

 

Hanna Lindberg
Jag har erfarenhet av det mesta inom dansvärlden! Jag har studerat musikal på Kulturama i Stockholm och är även utbildad steg 3 och A-licensierad domare i hiphop inom Sveriges Dansorganisation. Jag har en lång erfarenhet inom tävlingsdans i både disco och hiphop och har representerat svenska landslaget på både EM och VM i hiphop.
För mig handlar dansen om att dela glädje och uttrycka sig.  Att få se elever utvecklas och uppnå sina mål är det bästa jag vet!

 

Schema med reservation för ändringar

 

Måndag 8 augusti
Kl.10:00 Incheckning
Kl.11:00-13:00 Danslektioner
Kl.13:00-14:00 Lunchpaus
Kl.14:00-17:00 Danslektioner
Kl.18:00- Mat & Umgänge
Tisdag 9 augusti
Kl 09:00 Frukost
Kl.10:00-12:00 Danslektioner
Kl.12:00-13:00 Lunch
Kl.13:00-17:00 Danslektioner
18:00- Mat & Umgänge
Onsdag 10 augusti
Kl 09:00 Frukost
Kl.10:00-12:00 Danslektioner

Har du frågor om Camp Gala Göteborg så kontaktar du info@sinclairs.se.

ANMÄL DIG HÄR