Äntligen är Sveriges mest berömda dansläger tillbaks. Camp Gala som genom åren lockat dansare från hela landet arrangeras återigen i Göteborg. Det blir ett träningsläger med några av de bästa lärarna i Sverige för Disco och Hiphop.

ANMÄL DIG HÄR

Deltagarna kommer att delas upp i grupper efter ålder och förkunskap.
Du väljer inriktning på lägret för ditt deltagande men kommer även att få prova andra dansstilar.

Lärare
Olivia Kungsman, Sofia Bergsten & Simon Säborg
Fler kan tillkomma.

Plats
Sinclairs Göteborg

Pris
2 250kr
Inklusive alla lektioner, övernattning på eget liggunderlag, 2 frukostar, 2 lunch och 2 middagar.

Schema med reservation för ändringar

Fredag 7 augusti
Kl.15:00-18:00 Danslektioner
Kl.18:00- Mat & Umgänge
Lördag 8 augusti
Kl 09:00 Frukost
Kl.10:00-12:00 Danslektioner
Kl.12:00-13:00 Lunch
Kl.13:00-17:00 Danslektioner
18:00- Mat & Umgänge
Söndag 9 augusti
Kl.09:00 Frukost
Kl.10:00-12:00 Danslektioner
Kl.12:00-13:00 Lunchpaus
Kl.13:00-16:00 Danslektioner

 

Har du frågor om Camp Gala Göteborg så kontaktar du info@localhost.

ANMÄL DIG HÄR

 

Lärare

Olivia Kungsman
Vi välkomnar med glädje Olivia Kungsman tillbaka till oss på Sinclairs! Olivia har dansat sedan hon var 4 år och har under den tiden hunnit prova det mesta! Hennes huvudsakliga stil har varit disco där hon blev både svensk och europeisk mästare 2018 men hon har även hunnit med att bredda sina danskunskaper med andra stilar så som modernt, hiphop, jazz, slow och engelsk freestyle! På Olivias lektioner brinner hon för att se dansare utvecklas och inspireras så mycket som möjligt och delar mer än gärna med sina egna erfarenheter och tips med eleverna!

 

 

 

Sofia Bergsten
Vi välkomnar för första gången Sofia Bergsten till oss på Sinclairs! Sofia är ursprungligen från Dalarna men är idag bosatt i Stockholm där hon är aktiv i många olika delar av dansscenen. Hon har stått på stora scener bland annat som en del ensemblen i Benke Rydmans succé-föreställnning Svansjön och det omtalade hyllningsnumret till Grandmaster Flash på Polar Music Awards 2019. Hon är även en väldigt eftertraktad lärare och undervisar mycket både på dansskolor runt om i hela Sverige! Hennes klasser är alltid fulla av härlig energi. Sofia har även en steg 2 utbildning inom Sveriges Dansorganisation och är en populär domare på våra svenska tävlingar!

 

 

Simon Säborg
Simon har dansat sedan 2½ års ålder och startade sin tävlingskarriär med latindans som 6 åring. Som 12 åring gjorde han premiär i discolandslaget och har sedan dess representerat Sverige i flera dicipliner. Nationellt har han flera Svenska SM guld i både solo, duo och gruppdisco.
Hans främsta meriter internationellt är ett silver i solo på disco VM. 2017 tog han VM guld i duo mix tillsammans med partnern Jennie Hedman.

 

 

 

 

ANMÄL DIG HÄR