Denna text uppdaterades 2020-07-05 kl.11:30

Sinclairs är, liksom många av er, bekymrade över Coronaviruset.

Vi är dock ingen kunskapsorganisation kring detta område utan vi hänvisar till Folkhälsomyndigheten. Vi uppmanar till att följa denna källa och påminner om att det är viktigt att komma ihåg att allas situation är unik och att exempelvis sjukdomshistorik i familj eller närmaste omgivning kan påverka beslut. Det är alltid individens (vårdnadshavare för de under 18 år) egna beslut om medverkan eller inte. Vi rekommenderar att var och en fattar sitt beslut utifrån faktisk aktuell kunskap.

Under nuvarande omständigheter anses det extra viktigt att barn och ungdomar har en meningsfull fritidsverksamhet att gå till. Vi fortsätter därför att bedriva vår dansverksamhet. Skulle läget förändras och myndigheterna komma med andra direktiv så står vi beredda att förändra verksamheten.
Folkhälsomyndigheten har tagit fram ett verktyg för Riskbedömning och Sinclairs riskbedömning kan ni läsa på länken:
Riskbedömning Corona Sinclairs 200429

Vad händer med min kursavgift om dansskolan måste stänga pga myndighetsbeslut?
Om läget förändras så att myndighet beslutar att vår verksamhet tillfälligt ska stängas kommer vi att skjuta upp din lektion till ett annat tillfälle. Ingen kursavgift kommer att förverkas utan undervisningen kommer bara att flyttas på tills det är ok att öppna igen.

Vad gör jag om jag känner mig krasslig?
Som alltid är vår rekommendation att man inte tränar om man är sjuk så har ni förkylningssymptom, stanna hemma tills ni varit symptomfria i minst två dagar innan ni kommer till dansen. 

Nedan informeras om hur man gör för att undvika att bli smittad samt att smitta andra.

Det viktigaste är att hålla en god handhygien och ni får därför gärna tvätta händerna när ni kommer till dansskolan samt innan ni går hem, vi har fyllt på med tvål och pappershanddukar.På Folkhälsomyndighetens hemsida finns alla deras råd som vi ber er att ta del av  https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/