MUSIC LEGENDS

Intensivdag för Vuxna- med Jessica Lee och Joel Mattsson

Eventet är FULLBOKAT- Nya anmälningar placeras på kö-lista!

Gillar du divor och discodrottningar eller föredrar du pampig arenarock och smäktande ballader? Idag hyllar vi våra största stjärnor med en fartfylld Intensivdag för Vuxna. Superbra musik och våra superlärare som sprider dansglädje! Kan det bli bättre?

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 8 oktober på Sinclairs Dansskola, Lergöksgatan 4A, 421 50 VÄSTRA FRÖLUNDA

ANMÄL HÄR

Tider

10.00-10.50 Jessicas favoritartister – Jessica Lee

Klassen blir en mix av Jessicas favoritartister. Exakt vilken/vilka blir en överraskning men vi lovar att det blir magnifikt!

11.05-11.55  Destiny’s Child & Beyoncé- Joel Mattsson 

Vi kör våra Sassy danssteg till låtar som No, No, No, Beautiful Liar, Crazy In Love, Single Ladies m.fl. Den här koreografin görs gärna i högklackat …. om du är van att dansa i högklackat. (Jag kommer inte att göra det Emoji.)

12.10-13.00 MJ – Joel Matsson

Man vet att det handlar om en riktig Music Legend när det räcker att skriva initialerna.
Varning till känsliga dansare: Vi kommer att ta oss i skrevet!

Pris

495kr

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

Lite om Jessica Lee

Jessica började som gymnast vid 8 års ålder och har sedan dess fortsatt vara aktiv både som gymnast och dansare.Hon undervisar i flertalet dansstilar såsom klassisk balett, musikal, jazz, dance moves och lyrical. Vilken artist Jessica väljer att koreografera till blir dagens överraskning:)

 

Lite om Joel Mattsson

Joel gick ut den 3-åriga utbildningen Performing Arts School 2004 och har sedan 2009 arbetat som danslärare och gruppträningsinstruktör. Han har också hunnit med flera år som underhållare och artist på olika resmål i Europa. Som danslärare prioriterar Joel dansglädjen högt och vi lovar spännande och roliga danspass.

 

 

ANMÄL HÄR