Skal Vi Danse?

IIMG_2974 höst dyker våra stjärnor till danslärare upp på tv-rutan igen. Benjamin Jayakoddy, Alexander Svanberg och Fredric Brunberg kommer att medverka i Skal Vi Danse, den norska versionen av Let’s Dance. Benjamin som var med i Skal vi Danse även förra året tog sig hela vägen till final och kammade där hem vinsten med ett fantastiskt dansnummer tillsammans med sin danspartner, artisten Adelén.

Nu i våras såg vi Alexander Svanberg i svenska Let’s Dance där han och Bianca Ingrosso vecka efter vecka fick höga poäng från juryn efter fantastiska dansnummer. Detta tog även dem till en final där de slutligen hamnade på en andra plats. Han har även tidigare år dansat tillsammans med Lotta Engberg.

Även Fredric medverkade i svenska Let’s Dance under våren då han dansade med Hollywoodfrun Isabel Adrian.

Vi är stolta över er och väntar med spänning inför höstens program!

Läs mer om killarna här:

Benjamin Jayakoddy

Benjamin Jayakoddy sinclairs

Vann Norska Skal vi danse 2016 tillsammans med artisten Adelén.
Tävlingsdansare med mängder av nationella och internationella framgångar såsom semifinal på JVM i latin och Svensk Juniormästare i latin 2010.
Undervisar i Pardans och Street.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Pardans och Hiphop Steg 1.
HLR-Utbildad 2012-01-20
Personlig Danslärare: Pardans, Pro/AM.

Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas.
Jag godkänner

 

 

Alexander Svanberg

alexandersvanberg122

Alexander började dansa när han var 7 år. Han har tillhört toppen i Sverige och representerat landet på VM och EM. Alexander har varit Svensk juniormästare och bronsmedaljör i Nordeuropeiska mästerskapen.
2014 medverkade han i Let’s dance med Lotta Engberg och även i den norska versionen av samma program (Skal Vi Danse) där han och hans partner dansade sig hela vägen till final. Medverkade även 2015 i svenska Let’s Dance tillsammans med danspartnern Rebecca Stella Simonsson. Tog senaste året hem andra platsen tillsammans med Bianca Ingrosso.
Personlig danstränare: Pardans, Pro/AM

Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas.
Jag godkänner

 

Fredric Brunberg

Fredricbrunberg

Deltog i Lets dance 2016 tillsammans med Isabel Adrian.
Framgångsrik tävlingsdansare på landslagsnivå i Pardans.
Var under många år Sinclairs huvudansvariga i Street innan han for till London där han genomgick en 4-årig utbildning på Kogan Academy of Dramatic Arts, vilken han slutförde med en Bachelor of Arts 2015.
Fredric jobbar som skådespelare i London och Sverige och hjälper Sinclairs tävlingselever med awereness training och uttryck.
Examinerad i SDO Hiphop Steg 1.

Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas.
Jag godkänner