Se föreställningen Wonderland/Wasteland till halva priset!

Tack vare Sinclairs samarbete med Göteborgsoperan har vi nu nöjet att erbjuda våra kunder 50 % rabatt på ordinarie biljettpris parkett och 1:a balkong fond enligt nedan föreställningsdatum.

wonderland

 

Tisdag den 30/9 kl. 19.00. Ditt pris 138 kr (ordinarie pris 275 kr)

Onsdag den 15/10 kl. 19.00. Ditt pris 138 kr (ordinarie pris 275 kr)

Köp din rabatterade biljett via länken här

Antalet platser är begränsat och erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter.
Om verken

A’s Adventures

I A’s Adventures har den Bryssel-baserade koreografen Anton Lachky inspirerats av Alice i Underlandet. Hans fantasieggande universum är fyllt av dans mellan mörka skogar, isberg och toaletter. Tempot är högt och uttrycket humoristiskt, poetiskt och fysiskt. För musiken står Mozart, Bach och HaydnGöteborgsOperans Orkester spelar under ledning av Max Renne.

Anton Lachky är en av grundarna till kompaniet Les SlovaKs Dance Collective i Bryssel och driver sedan 2012 sitt eget kompani.


Wasteland
 

Dansprogram av INA CHRISTEL JOHANNESSEN

Wasteland tar norska Ina Christel Johannessen ett helt annat grepp om underlandstemat när hon skildrar vår ökande konsumtionshets. Ett ödeland skapat av vad vi lämnar efter oss i jakten på våra drömmar. I en övergiven och förfallen lokal, kanske en gammal industri, interagerar dansarna med scenografi och musik. Den belgiska duon Stray Dogs spelar live från sitt album Wasteland.

Ina Christel Johannessen leder till vardags det Oslo-baserade kompaniet Zero Visibility Corp.

Läs mer om verken här
Varmt välkommen till GöteborgsOperan!