På grund av expansion sökes nya medlemmar till Sinclairs dansfamilj.
Om du vill förmedla glädje och god självkänsla genom dans, om du vill utveckla ambitiösa danselever och samtidigt utvecklas själv som pedagog och människa, och om du vill göra detta med hjälp av Sinclairs spännande och beprövade utbildningsmetodik – ja, då kanske du har din plats här hos oss!

Sinclairs har funnits sedan 1997 och bedriver dansverksamhet från nybörjare till världselit. Som danslärare hos oss är du garanterad ständig vidareutveckling och erbjuds ett omfattande utbildningsprogram genom bland annat Sinclairs Academy. Vi förväntar oss att den som arbetar hos oss är en kreativ och trygg person som kan skapa en strukturerad och inspirerande atmosfär för sina danselever, samt har ett brinnande intresse för barns och ungdomars utveckling. På Sinclairs har man mycket eget ansvar och vi ser gärna att du är lösningsorienterad och har ett positivt sinne. Egna initiativ och idéer välkomnas.
Danslärare Sinclairs Stockholm
Till Sinclairs Stockholm, som öppnar december 2016, söker vi danslärare i Barndans, Disco, Hiphop, Lyrical, Commercial Jazz, Caribbean, Pardans m.m. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av dansundervisning. Vi ger dig koreografier och terminsplan men du ska också kunna anpassa nivån efter de elever du möter på ditt arbete.
Utbildning, särskilt inom Sveriges Dansorganisation värderas högt och vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Eftersom verksamheten är nystartad finns goda möjligheter att påverka lektionsantal.
Tillträde januari 2017.
Lön enligt överenskommelse.
Discoansvarig Sinclairs Göteborg
Till Sinclairs i Göteborg söker vi en huvudansvarig för vår Discoundervisning och Tävlingsdisco. Undervisningen omfattar hela spektra från nybörjarelever till världselit. Du skall ha stor erfarenhet av tävlingsdans och själv ha tävlat på minst Superstarnivå.
Utbildning inom Sveriges Dansorganisation värderas högt och vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Vi garanterar 20 lektioner per vecka och det finns möjlighet till privatlektioner utöver dessa timmar.
Tillträde januari 2017.
Ansökan ovan tjänster:
Personligt brev och CV skickas till charlotte@localhost senast 28 oktober 2016.
Frågor besvaras på charlotte@localhost eller 031-762 55 12