Intensivdag för Vuxna- med Nathali Castillo och Jessica Rosin

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 14 maj på Sinclairs Dansskola, Charlottenburgsvägen 1 i Solna.

 

Schema 

12.30-13.20 Latin Ladies – med Nathali

13.35-14.25 Street – med Nathali

14.40-15.30 Dance Moves – Jessica

ANMÄL DIG HÄR

 

Pris

425kr

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

 

Lite om Nathali

Nathalie är en danslärare från Colombia med 18 års erfarenhet av att undervisa och koreografera dans. Hon undervisar både barn,   ungdomar och vuxna i alla åldrar. Nathalis specialitet är att undervisa Jazz, Hiphop och Latinamerikansk dans.

“På mina klasser är det viktiga att man har roligt och trivs, samtidigt som man lär sig nya koreografier och steg”

 

 

 

Lite om Jessica

Jessica är utbildad på Balettakademiens 3-åriga yrkesutbildning i Stockholm och KCDC Dance program i Israel. Hon har arbetet med både nationella och internationella dansare och koreografer och har under många år tränat stilarna Modernt, Balett, Jazz, Streetdance och Bugg.

 

 

 

Lite om Dance Moves
På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av musik och genrer, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om Street
En streetbaserad klass för dig som är 30+. Streetdance är egentligen inte en egen dansstil utan är istället ett paraplybegrepp som används för att beskriva många olika dansstilar som utvecklats inom sociala utrymmen som gator och klubbar! På den här kursen fokuserar vi huvudsakligen på en av dem, hiphop, men den kan även innehålla inslag och influenser från andra stilar! Vi jobbar med grunderna i hiphop och lägger mycket vikt på groove, musikalitet och känsla!

Lite om Latin Ladies
På vår klass Latin Ladies 30+ blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av latin och caribbean musik och lär dig teknik och dansernas karaktär, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

ANMÄL DIG HÄR