FULLBOKAT- VÄLKOMNA TILLBAKA NÄSTA INTENSIVDAG

Intensivdag för Vuxna- med Jessica Rosin och Mimi Phan

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 19 februari på Sinclairs Dansskola, Charlottenburgsvägen 1 i Solna.

För att ge alla danssugna möjlighet att delta på ett så tryggt sätt som möjligt har vi delat in dagen i två delar, välj om du vill delta på passet som startar kl. 12.30 eller på passet som startar kl. 16.00

Pass 1:

12.30-13.20 Latin Ladies – Mimi

13.35-14.25 Dance Moves- Jessica

14.40-15.30 Street- Jessica

ANMÄL DIG TILL PASS 1 HÄR

Pass 2:

16.00-16.50 Dance Moves- Jessica

17.05-17.55 Street- Jessica

18.10-19.00 Latin Ladies- Mimi

ANMÄL DIG TILL PASS 2 HÄR

Pris

425kr

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

Danslektionerna är anpassade till vid var tid gällande restriktioner. Dansskolans covid-anpassningar kan du läsa om på vår riskanalys på hemsidan.

Lite om Jessica

Jessica är utbildad på Balettakademiens 3-åriga yrkesutbildning i Stockholm och KCDC Dance program i Israel. Hon har arbetet med både nationella och internationella dansare och koreografer och har under många år tränat stilarna Modernt, Balett, Jazz, Streetdance och Bugg.

Lite om Mimi

Mimi är en mångsidig dansare och lärare som specialiserat sig på latinamerikanske och karibiska danser. Hon tävlar i högsta klassen i latinamerikansk solodans och har deltagit på SM och EM.

Lite om Dance Moves

På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av musik och genrer, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

Lite om Street

En streetbaserad klass för dig som är 30+. Streetdance är egentligen inte en egen dansstil utan är istället ett paraplybegrepp som används för att beskriva många olika dansstilar som utvecklats inom sociala utrymmen som gator och klubbar! På den här kursen fokuserar vi huvudsakligen på en av dem, hiphop, men den kan även innehålla inslag och influenser från andra stilar! Vi jobbar med grunderna i hiphop och lägger mycket vikt på groove, musikalitet och känsla!

Lite om Latin Ladies

På vår klass Latin Ladies 30+ blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Du dansar till olika typer av latin och caribbean musik och lär dig teknik och dansernas karaktär, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje!

ANMÄL DIG TILL PASS 1 HÄR

ANMÄL DIG TILL PASS 2 HÄR