80s Blast from the Past

Intensivdag för Vuxna- med Jessica Rosin och Cecilia Sagmeister

Musikvideos på MTV, tidningen Okej på nattduksbordet och blandbandet i freestylehörlurarna! Återupplev 80-talets bästa hits och dansa loss tillsammans med Cicci och Jessica.

En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 12 november på Sinclairs Dansskola, Charlottenburgsvägen 1 169 53 SOLNA

Pris
495kr

Lite om nivå
Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

12:00-12:50 – 80’s Pop- Jessica

Madonna, Michael Jackson, Queen… you name them! På denna klass kommer vi att dansa loss till Jessicas 80’s pop favoriter!

13:05-13:55 – Disco Fever- Jessica

Dra på er discobrallorna för på denna klass blir det DISCO!

14:10-15:00 – 80’s Latin Fusion- Cicci

80’s Latin! På denna klass dansar vi latin fusion till 80-talets hetaste låtar! Hög energi, härliga rytmer och dansglädje!

ANMÄL DIG HÄR

—————————————————–

Lite om Jessica Rosin

Undervisar i Commercial Jazz och Dance Moves. Är utbildad på Balettakademiens 3-åriga yrkesutbildning i Stockholm och KCDC Dance program i Israel. Hon har arbetat med både nationella och internationella dansare och koreografer och har under många år tränat stilarna Modernt, Balett, Jazz, Streetdance och Bugg.

 

 

Lite om Cicci Sagmeister

Cicci är vår superpopulära lärare med rötterna i latinamerikansk och standardtävlingsdans. Hon har tillhört den yttersta eliten i Sverige. På hennes pass blir det hög energi, härliga rytmer och dansglädje!