90’s Dance Mania

Intensivdag för Vuxna- med Cecilia Sagmeister & Nathali Castillo

Back to the 90’s! Vi återvänder till låtarna, artisterna och danserna! En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta. I pauserna serveras frukt och förfriskningar.

Lördag den 27 augusti på Sinclairs Dansskola, Charlottenburgsvägen 1 i Solna.

Vi har två pass att välja mellan:

Pass 1 FULLBOKAT – KÖPLATS FINNS

12.30-13.20 Street Moves – Nathali

13.35-14.25 Dance Moves – Nathali

14.40-15.30 Latin Moves – Cicci

Anmäl till Pass 1 här

Pass 2

16:00-16.50 Latin Moves – Cicci

17:05-17.55 Dance Moves – Nathali

18.10-19.00 Street Moves – Nathali

Anmäl till Pass 2 här

Pris

495kr

Lite om nivå

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon lektion är lite lättare och någon lite svårare men det här fixar du.

Lite om Nathali

Nathalie är en danslärare från Colombia med 18 års erfarenhet av att undervisa och koreografera dans. Hon undervisar både barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar. Nathalis specialitet är att undervisa Jazz, Hiphop och Latinamerikansk dans.

“På mina klasser är det viktiga att man har roligt och trivs, samtidigt som man lär sig nya koreografier och steg”

 

Lite om Cicci

Cicci är vår superpopulära lärare med rötterna i latinamerikansk och standardtävlingsdans. Hon har tillhört den yttersta eliten i Sverige. På hennes pass blir det hög energi, härliga rytmer och dansglädje!

Lite om Dance Moves

På DanceMoves blir det svettigt, uttrycksfullt och väldigt, väldigt roligt! Vilken 90-tals smash-hit kommer läraren att välja ut? Oavsett så blir det härliga rytmer, puls och glädje!

 

Lite om Street Moves

En streetbaserad klass som kan inkludera flera av de många dansstilar som finns under paraplybegreppet Street. Urvalet av 90-tals artister för läraren att koreografera till är stort! Vad sägs om: 2Pac, Vanilla Ice, MC Hammer, Kriss Kross m.fl.
Vad det blir får du se:)

Lite om Latin Moves

Om det finns något årtionde som verkligen svämmade över av latinomusik så var det 90-talet. Här har vi att välja på stjärnor som Gloria Estefan, Enrique Iglesias, Shakira, Marc Anthony och Ricky Martin ! Oavsett vilken artist vi dansar till så blir det rytmiskt,
hett och väldigt, väldigt roligt!