Provdansa med Latin Fusion Show Team

Äntligen finns möjlighet att bli en del av Sinclairs Latin Fusion Show Team! Här får du möjlighet att utvecklas som dansare i en utmanande och givande miljö och vara med i dansshower på olika events och representera på tävlingsgolvet! Under tiden får du garanterat nya vänner och många härliga upplevelser tillsammans med ditt Team. Vi tänker att du är 40+ år, har tidigare erfarenhet av dans, vill jobba tillsammans med andra, är sugen på att visa upp dig på tävling och show och vill satsa lite extra på ett roligt projekt

Latin Fusion Team leds av Cecilia Sagmeister, en av våra mest erfarna och uppskattade danslärare. Cecilia är tidigare tävlingsdansare i Standard & Latin och har tillhört eliten i Sverige. “Träningarna med det här gänget är verkligen en av veckans höjdpunkter. Vi övar koreografi och teknik och peppar varandra till maximal utveckling och prestation.”

Bra att veta
-Var redo att börja på utsatt tid och ha för ändamålet lämplig klädsel (vi rekommenderar kläder som du lätt kan röra dig i och som tål att du blir varm).
-Dansskor med klack för latinamerikansk dans eller gymnastiksko för innebruk.
-Det finns möjlighet att byta om på plats innan samt att duscha/byta om efter auditions.

Provdans med Latin Fusion Show Team sker tisdag den 13 augusti kl 18-19 på Sinclairs, Charlottenburgsvägen 1 i Solna. Föranmälan krävs.

LÄS MER OCH BOKA PLATS HÄR