På denna intensivdag lördag 25/9 dansar vi i Parformat och konceptet är enkelt: 3 timmar undervisning för Nybörjare i Salsa, 3 timmar undervisning för Nybörjare i Bachata. Du väljer om du vill delta på bara den ena dansen eller om du vill medverka på bägge passen.  Efter dina tre timmar i respektive dans känner du att du har god koll på grundstegen i dansen. Danslektionerna är anpassade till vid var tid gällande restriktioner. Dansskolans covid-anpassningar kan du läsa om på vår riskanalys på hemsidan.

Anmäl dig till Salsa Par Nybörjare 3 timmar här

Anmäl dig till Bachata Par Nybörjare 3 timmar här

 

Lite om Bachata
Bachata är en sensuell pardans och musikform med ursprung i Dominikanska republiken. En dans där man både kan dansa tätt intill med någon man tycker om eller virvla runt med en ny bekantskap på dansgolvet. Den delas ofta upp i två olika stilar, Bachata Sensual och Bachata Dominicana. Vi lär ut en härlig ”fusion” av båda stilarna.

Anmäl dig till Bachata Par Nybörjare 3 timmar här

Lite om Salsa
Salsa är en mycket energisk, medryckande, sensuell och rolig pardans med många varianter av steg, snurrar och stilar. Musiken är rik på rytmer, improvisation och energi och är en fantastisk källa till att släppa loss och ha roligt! Salsan finns i flera olika stilar och många dansare blandar de olika stilarna. Vi lär ut en bred grund som ger dig en bästa förutsättningarna att senare fördjupa dig i en specifik stil om du skulle välja att göra det.

Anmäl dig till Salsa Par Nybörjare 3 timmar här

Lite om Susie
Susie Häggqvist har många års erfarenhet av att undervisa, uppträda och tävla i dans världen runt. Hon har fina tävlingsmeriter både individuellt, i par, i grupp och som koreograf från tävlingar som SM, Mega Dance Wknd, World Latin Dance Cup, World Salsa Summit med flera och har medverkat på TV-program som TV4 Nyhetsmorgon, Talang & Sommarkrysset. Idag driver hon Sinclairs Sabor Latino Dance Academy i samma lokal som systerskolan Sinclairs i Solna.

Danslektionerna är anpassat till pandemilagen och vid var tid gällande restriktioner. Dansskolans övriga covid-anpassningar kan du läsa om på vår riskanalys på hemsidan.