Nybörjare
På denna intensivdag dansar vi i Parformat och konceptet är enkelt: 1,5 timmar undervisning i Salsa, 1,5 timmar undervisning i Bachata. Efter dina tre timmar känner du att du kan grundstegen i respektive dans, inga förkunskaper krävs.

Anmäl dig till Salsa & Bachata Par Nybörjare

Fortsättning
På denna intensivdag dansar vi i Parformat och konceptet är enkelt: 1,5 timmar undervisning i Salsa, 1,5 timmar undervisning i Bachata. Utveckla din dans tillsammans med oss. Vi bygger vidare på grunderna och lägger fokus på rytmik, musikalitet och föra- och följateknik. Vi går igenom mer invecklade turer och stegsekvenser och du får vidareutveckla din förmåga att improvisera till olika typer av musik. Här får du också jobba ännu mer med olika kroppsrullningar, ”body rolls”, ”hip rolls”, ”head rolls”.

Anmäl dig till Salsa & Bachata Par Fortsättning

Lite om Bachata
Bachata är en sensuell pardans och musikform med ursprung i Dominikanska republiken. En dans där man både kan dansa tätt intill med någon man tycker om eller virvla runt med en ny bekantskap på dansgolvet. Den delas ofta upp i två olika stilar, Bachata Sensual och Bachata Dominicana. Vi lär ut en härlig ”fusion” av båda stilarna.

Anmäl dig till Bachata Par Nybörjare 3 timmar här

Lite om Salsa
Salsa är en mycket energisk, medryckande, sensuell och rolig pardans med många varianter av steg, snurrar och stilar. Musiken är rik på rytmer, improvisation och energi och är en fantastisk källa till att släppa loss och ha roligt! Salsan finns i flera olika stilar och många dansare blandar de olika stilarna. Vi lär ut en bred grund som ger dig en bästa förutsättningarna att senare fördjupa dig i en specifik stil om du skulle välja att göra det.

Anmäl dig till Salsa Par Nybörjare 3 timmar här

Lite om Susie
Susie Häggqvist har många års erfarenhet av att undervisa, uppträda och tävla i dans världen runt. Hon har fina tävlingsmeriter både individuellt, i par, i grupp och som koreograf från tävlingar som SM, Mega Dance Wknd, World Latin Dance Cup, World Salsa Summit med flera och har medverkat på TV-program som TV4 Nyhetsmorgon, Talang & Sommarkrysset. Idag driver hon Sinclairs Sabor Latino Dance Academy i samma lokal som systerskolan Sinclairs i Solna.

Danslektionerna är anpassat till vid var tid gällande restriktioner. Dansskolans övriga covid-anpassningar kan du läsa om på vår riskanalys på hemsidan.