Samba med Ted Heikura

KLASSEN ÄR FULLBOKAD! NYA BOKNINGAR PLACERAS PÅ KÖLISTA!

Söndag den 14 april kl.14:35-15:35 har du chans att träna Sambateknik med Ted Heikura, Sveriges mest framgångsrika lärare i Artistic Ballroom!

Klassen passar dig som går på minst Fortsättningsnivå på någon av klasserna Latin Girls, Latin Ladies, Shall We Dance eller deltar på Tävlingscoaching Latin/Caribbean eller är med i någon av våra Showgrupper.

Teknik i Samba. Passar dig som tävlingsdansar i Artistic Ballroom.

Är det dags att ta din sambateknik till nya höjder? Känner du att din dansutveckling behöver extra stöd och vägledning för att nå din fulla potential? Oroa dig inte! Ted Heikura, Sveriges mest framgångsrika tränare inom Artistic Ballroom, står redo att guida dig genom varje steg på din resa mot sambans magi. Genom att dra nytta av unika insikter och beprövade metoder kommer du inte bara att förbättra din sambateknik, utan också upptäcka en ny passion och glädje för dansen.

Med en imponerande track record som den ledande tränaren i Sverige inom Artistic Ballroom har Ted Heikura inte bara tränat flera mästare, utan han har också en djup förståelse för den individuella utvecklingen hos varje elev.

Anmäl dig till Ted Heikuras dansklass idag och låt dig inspireras av en sann mästare inom Artistic Ballroom!

För dig som har Platinumkort eller ej fullbokat Guldkort ingår klassen i ditt rabattkort. Annars betalar du 230 kronor eller med Klippkort.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA