Ta din dans till Scen & Tävling

Vill du utmana dig själv och ta din dans till nästa nivå?! Våra dansare representerar framgångsrikt på tävlingar och scener både inom landet och internationellt. På Sinclairs Sabor Latino har du möjlighet att tävla både som Solo, Duo, Par eller som medlem i något av våra teams.

I våra teams får du möjlighet att utvecklas som dansare och vara med i dansshower på olika events och representera på tävlingsgolvet! Vi söker dig som har driv, disciplin och viljan att ge det lilla extra! Du ska älska dans och att jobba mot gemensamma mål. Vi välkomnar dansare med olika dansbakgrund för att skapa dynamiska och spektakulära koreografier till både show och tävling!

Vi dansar i fräscha, ljusa lokaler på Charlottenburgsvägen 1 i Solna på kort gångavstånd från pendeltåg, tvärbana och tunnelbana.

Klicka på länkarna nedan för respektive aktivitet

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Sabor Latino Scen & Tävling

Som medlem i något av våra teams får du verkligen möjligheten att utvecklas i en dynamisk och givande miljö och får massa nya vänner på köpet! Teams under vår ledning har bland annat representerat Sverige på tävlingar i både Tyskland, Frankrike, Spanien och USA samt uppträtt både i Sverige och internationellt. Vid intresse: Kontakta Susie på 073-0658667 eller e-post: susie@dansasalsa.nu

Start Dag & tid Pris Ledare    
Bachata Ladies Team "Sabor Latino Dulzura" vecka 5-15
Tis 20.40-22.10 9 ggr. Start 30/1. Avgift 2625:-.
Ledare Susie.
30/1 Tis 20.40-22.10 9 ggr 2625:- Susie Info/Boka Plats finns
Latin Ladies Team "Las Ladies" vecka 5-15
Sön 11.30-13.00 9 ggr. Start 4/2. Avgift 2625:-.
Ledare Susie.
4/2 Sön 11.30-13.00 9 ggr 2625:- Susie Info/Boka Begränsad platstillgång. Plats finns men majoriteten av platserna är redan bokade
Salsa Ladies Team "Sabor Latino Melao" vecka 5-15
Lör 11.00-12.45 9 ggr. Start 3/2. Avgift 3065:-.
Ledare Susie.
3/2 Lör 11.00-12.45 9 ggr 3065:- Susie Info/Boka Plats finns
Reggaeton Team "El Jangueo" vecka 5-15
Tors 20.35-22.05 9 ggr. Start 1/2. Avgift 2625:-.
Ledare Naty.
1/2 Tors 20.35-22.05 9 ggr 2625:- Naty Info/Boka Begränsad platstillgång. Plats finns men majoriteten av platserna är redan bokade

SALSA LADIES TEAM ”SABOR LATINO MELAO”

Under ledning av erfarna koreografen och dansaren Susie Häggqvist, som tävlat och stått på scenen som salsadansare under många år, både som solist, i par, duo och grupp! Som medlem i Sabor Latino Melao kommer du att utmanas och växa som dansare i en kreativ miljö! Du kommer att få dansa salsa, cha cha cha, afro cuban & mer! Ladies teams under vår ledning har bland annat representerat på tävlingar och events både i Sverige och Internationellt!

REGGAETON TEAM ”EL JANGUEO”

Vårt reggaeton team ”El Jangueo” dansar under ledning av grymma koreografen och dansaren Nathalí Castillo från Colombia! Här får du chansen att ta nya steg på din dansresa mot nya erfarenheter och utmaningar och du får garanterat nya vänner och en massa kul på köpet! Vi söker dig som har passion, driv, disciplin och som brinner lite extra för artister som Bad Bunny, Karol G & Daddy Yankee!

BACHATA LADIES TEAM ”SABOR LATINO DULZURA”

Se hit bachateras! Här är nämligen vårt bachata ladies team som coachas av meriterade dansaren och koreografen Susie Häggqvist. Här får du verkligen chans att utvecklas som dansare i en utmanande och givande miljö och får garanterat nya vänner på köpet! Vi söker dig som har passion, driv och disciplin. Du ska älska att dansa, i synnerhet bachata och gärna gilla floorwork och heels.

LATIN LADIES TEAM 40+ ”LAS LADIES”

Vårt fantastiska Latin Ladies Team ”Las Ladies” leds och koreograferas av erfarna och meriterade Susie Häggqvist! Här får du verkligen möjligheten att utvecklas som dansare i en utmanande och trygg miljö och får garanterat nya vänner och en massa kul på köpet! Du kommer att få dansa såväl salsa, bachata, cha cha cha och andra latinamerikanska rytmer. Vi tänker att du är mellan 40-70 år, har tidigare erfarenhet av dans, älskar en utmaning och att jobba ihop med andra.

För mer information kontakta:

Susie Häggqvist
E-post: susie@dansasalsa.nu
Telefon/WhatsApp: 0730-65 86 67