Dansa hemma med Sinclairs!

Går det att lära sig dansa hemifrån? Klart att det gör! Oavsett om du är nybörjare eller dansare på fortsättningsnivå eller högre så har Sinclairs Hemma danskurserna för dig.

Disco, latin & caribbean, salsa, commercial jazz, balett eller street? Vi utökar hela tiden vårt dansutbud för att just du ska hitta den dans som passar dig.

Uppvärmning, stretch och blandade styrkeövningar med teknikfokus där du bygger upp och stärker kroppen för att klara av och förbättra tekniska moment som exempelvis kickar, hopp och snurrar. Passar dig på fortsättningsnivå och högre.

Med ett månadsabonnemang på endast 149 kr/månad får du tillgång till ALLT på Sinclairs Hemma! Lectures, teknikövningar, intervjuer och en himla massa annat kul. Du avslutar abonnemanget när du vill.

Om du fortfarande tvekar så ta en titt på våra gratislektioner för att se kvalitén på våra professionella danskurser. Sedan är det bara några musklick bort för att få Sinclairs Hemma till ditt vardagsrum!

En koreografi till alla er danssugna nybörjare där ute eller för dig som bara vill repetera lite grunder som är lätt att träna på hemma i vardagsrummet!

En koreografi I dance moves till alla er danssugna 30+:are där ute. Bli ett discoproffs hemma i vardagsrummet!