friträna dans i Stockholm

Två dansskolor under samma tak!

Med endast ett par minuters promenad från tunnelbana, tvärbana och pendeltåg hittar du Stockholms mest spännande dansutbud. Sinclairs Stockholm med sitt breda utbudet för barn, ungdom och vuxna och Sinclairs Sabor Latino Dance Academy med de bästa klasserna i Salsa, Bachata och andra latinamerikanska danser.

Sinclairs har undervisat i dans i över 20 år och hälsar dig välkommen till våra fräscha och luftiga lokaler i Solna där du tas du om hand av proffsiga och engagerade lärare.

Varmt välkommen till Sinclairs Stockholm och Sinclairs Sabor Latino Dance Academy

PÅ GÅNG JUST NU

Vågar du delta på Halloween Dance Camp?

Det blir Halloween-inspirerande aktiviteter, roliga danslektioner och du träffar massor med nya kompisar. Vid tisdagens hämtning visar vi upp våra läskiga koreografier för de som vågar titta.

Music Legends- Intensivdag För Vuxna 8/10

Gillar du divor och discodrottningar eller föredrar du pampig arenarock och smäktande ballader? Idag hyllar vi våra största stjärnor med en fartfylld Intensivdag för Vuxna. Superbra musik och våra superlärare som sprider dansglädje! Kan det bli bättre? Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta.

EVENEMANG
Sinclairs Hemma

Nu kan du dansa med Sinclairs hemma i vardagsrummet

LÄGER

Vill du dansa under lovet? Anmäl dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

ELEVUPPVISNING

Ta med dig föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så bjuder vi på en kväll fylld av dansglädje, härliga rytmer och överraskningar.

KOMPISVECKA

Vecka 24 kan du ta med alla danssugna kompisar till din danslektion. Det kostar ingenting och det blir kul! Du måste föranmäla dig.

DANSKALAS

Bjud dina kompisar, dansa och ha roligt tillsammans! Dans, lekar och skoj. Godispåse & ballong till gästerna!

Certifierad dansskola

Sinclairs har som första dansskola i Sverige genomgått Sveriges Dansorganisations certifiering.

Presentkort

Ge bort en privatlektion i dansens tecken! Ett presentkort är en perfekt present till alla åldrar och vid alla tillfällen!

Tävlingsdans

Tävlingsdansa med Sinclairs! Här finns allt du behöver veta.

Sinclairs Shop

Hoodjackor, klubbjackor, tights, funktionslinnen och mycket mer. Skynda för att fynda!