friträna dans i Stockholm

Två dansskolor under samma tak!

Med endast ett par minuters promenad från tunnelbana, tvärbana och pendeltåg hittar du Stockholms mest spännande dansutbud. Sinclairs Stockholm med sitt breda utbudet för barn, ungdom och vuxna och Sinclairs Sabor Latino Dance Academy med de bästa klasserna i Salsa, Bachata och andra latinamerikanska danser.

Sinclairs har undervisat i dans i över 20 år och hälsar dig välkommen till våra fräscha och luftiga lokaler i Solna där du tas du om hand av proffsiga och engagerade lärare.

Varmt välkommen till Sinclairs Stockholm och Sinclairs Sabor Latino Dance Academy

PÅ GÅNG JUST NU

25/9 Intensivdag i Salsa & Bachata

På denna intensivdag dansar vi i Parformat och konceptet är enkelt: 3 timmar undervisning för Nybörjare i Salsa, 3 timmar undervisning för Nybörjare i Bachata. Du väljer om du vill delta på bara den ena dansen eller om du vill medverka på bägge passen.  Efter dina tre timmar i respektive dans känner du att du har god koll på grundstegen i dansen.

EVENEMANG
Sinclairs Hemma

Nu kan du dansa med Sinclairs hemma i vardagsrummet

LÄGER

Vill du dansa under lovet? Anmäl dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

ELEVUPPVISNING

Ta med dig föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så bjuder vi på en kväll fylld av dansglädje, härliga rytmer och överraskningar.

KOMPISVECKA

Vecka 4 kan du ta med alla danssugna kompisar till din danslektion. Det kostar ingenting och det blir kul! Du måste föranmäla dig.

MÄRKESTAGNING

Sinclairs elever har möjligheten till Märkestagning i Dans med Nordiskt Danstest. En examinator bedömer dansarna.

Certifierad dansskola

Sinclairs har som första dansskola i Sverige genomgått Sveriges Dansorganisations certifiering.

HANDLA PROFILKLÄDER I VÅR SHOP

Profilkläder i bästa kvalitet!

Till Sinclairs shop »