friträna dans i Stockholm

Två dansskolor under samma tak!

Med endast ett par minuters promenad från tunnelbana, tvärbana och pendeltåg hittar du Stockholms mest spännande dansutbud. Sinclairs Stockholm med sitt breda utbudet för barn, ungdom och vuxna och Sinclairs Sabor Latino Dance Academy med de bästa klasserna i Salsa, Bachata och andra latinamerikanska danser.

Sinclairs har undervisat i dans i över 20 år och hälsar dig välkommen till våra fräscha och luftiga lokaler i Solna där du tas du om hand av proffsiga och engagerade lärare.

Varmt välkommen till Sinclairs Stockholm och Sinclairs Sabor Latino Dance Academy

Sportlov på Sinclairs

Sinclairs dansskolor har Sportlov följande veckor: Göteborg: Vecka 7 Stockholm: Vecka 9 Det innebär att det inte finns någon ordinarie dansundervisning dessa veckor.

Musical – On Broadway

Välkommen till musikalens underbara värld och ta steget ut på de stora känslornas scen! Vi utför vår version av numren från de stora musikalerna!

Beats and Bubbles

”Beats and bubbles” är en klass för alla er dansälskande vuxna där ute! På utvalda fredagar kör vi en after work-klass för alla som vill avsluta jobbveckan med svett, skratt och härlig musik!

Sinclairs Sleep-over Party

Fredag den 15 mars är det äntligen dags för Sinclairs Sleep-over Party! Det blir lekar, dans och en himla massa kul! Sleep-over Party är öppet för dig som är minst 10 år och antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Camp Under The Sea

Vill du dyka in i en magisk värld fylld med dans och äventyr? Då är vårt dansläger "Under the Sea" perfekt för dig! Låt oss tillsammans utforska havets djup och lära oss fantastiska dansrörelser inspirerade av Ariel och hennes vänner.

Nu kan du dansa med Sinclairs hemma i vardagsrummet

Vill du dansa under lovet? Anmäl dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

Ta med dig föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så bjuder vi på en kväll fylld av dansglädje, härliga rytmer och överraskningar.

Vecka 4 kan du ta med alla danssugna kompisar till din danslektion. Det kostar ingenting och det blir kul! Du måste föranmäla dig.

Bjud dina kompisar, dansa och ha roligt tillsammans! Dans, lekar och skoj. Godispåse & ballong till gästerna!

Sinclairs har som första dansskola i Sverige genomgått Sveriges Dansorganisations certifiering.

Ge bort en privatlektion i dansens tecken! Ett presentkort är en perfekt present till alla åldrar och vid alla tillfällen!

Tävlingsdansa med Sinclairs! Här finns allt du behöver veta.

Hoodjackor, klubbjackor, tights, funktionslinnen och mycket mer. Skynda för att fynda!