friträna dans i Stockholm

Din passion, Dina mål!

Om du drömmer om att bemästra hiphop och disco eller vill känna salsans heta rytmer så är vi här för att inspirera, vägleda och stötta dig längs vägen.

När du kliver in genom våra dörrar blir du en del av vår dansfamilj. En del av vår gemenskap av likasinnade individer som delar samma kärlek till dansen. Tillsammans skapar vi minnen, skratt och ögonblick som varar för livet. Vi är Sinclairs Stockholm med det breda utbudet för barn, ungdom och vuxna och Sinclairs Sabor Latino med de bästa klasserna i Salsa, Bachata och andra latinamerikanska danser. Sinclairs har undervisat i dans i över 20 år och hälsar dig välkommen till våra fräscha och luftiga lokaler i Solna där du tas du om hand av proffsiga och engagerade lärare.

Varmt välkommen till Sinclairs Stockholm och Sinclairs Sabor Latino 

Camp Sommarlov

Dansskolan förvandlas till värsta resorten med allt som hör till. Det blir dans, pyssel, lekar, kompisar och en himla massa kul. Vi pysslar och gör vår egna isglass och sommardrink. Om vädret tillåter är vi givetvis utomhus en stund varje dag.

Intensivdag – ABBA Edition 7 september

Släpp loss och dansa till några av världens mest älskade poplåtar! Vi omfamnar den glittriga discokulturen som ABBA så ikoniskt representerar och ni får chansen att kanalisera er inre Dancing Queen eller Super Trouper.

Beats and Bubbles

”Beats and bubbles” är en klass för alla er dansälskande vuxna där ute! På utvalda fredagar kör vi en after work-klass för alla som vill avsluta jobbveckan med svett, skratt och härlig musik!

Swifties Dance Party 28 september

Swifties dance party är dansdagen för alla Swifties i åldrarna 8-13 år! Vi kommer att dansa loss till Taylor Swifts mest ikoniska eras. Kom gärna klädd som din favvo-era!

Nu kan du dansa med Sinclairs hemma i vardagsrummet

Vill du dansa under lovet? Anmäl dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

Ta med dig föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så bjuder vi på en kväll fylld av dansglädje, härliga rytmer och överraskningar.

På vår Kompisvecka kan du ta med alla danssugna kompisar till din danslektion. Det kostar ingenting och det blir kul! Kompisen måste föranmäla sig.

Bjud dina kompisar, dansa och ha roligt tillsammans! Dans, lekar och skoj. Godispåse & ballong till gästerna!

Sinclairs har som första dansskola i Sverige genomgått Sveriges Dansorganisations certifiering.

Ge bort en privatlektion i dansens tecken! Ett presentkort är en perfekt present till alla åldrar och vid alla tillfällen!

Tävlingsdansa med Sinclairs! Här finns allt du behöver veta.

Hoodjackor, klubbjackor, tights, funktionslinnen och mycket mer. Skynda för att fynda!