Tipsa en kompis!

Vi har märkt att många av de som börjar dansa hos oss är vänner till de som redan går hos oss. Har du några kompisar som du tror skulle gilla att dansa på Sinclairs? I så fall blir vi jätteglada om du vill bjuda in dem att prova på våra danskurser!

Det kan vara en granne, någon från förskolan/skolan eller någon du känner på ett annat sätt. Vem skulle du vilja dansa med? Bjud dem på gratis prova-på på Sinclairs.

Om du rekommenderar någon som anmäler sig och betalar för en danskurs får du 250 kronor tillgodo hos oss att använda till din nästa danskurs eller annan aktivitet hos oss. Detta gäller för varje person du rekommenderar och som sen börjar dansa på Sinclairs, ju fler kompisar du har på dansen desto roligare blir det! 🙂

Tipsa dina kompisar om våra danskurser och be dem fylla i formuläret som du hittar på länken nedan, så tar vi kontakt för att boka in prova-på. Obs! Din kompis måste ange ditt namn i formuläret så att vi vet att det är just din kompis.

Villkor

  • När din kompis bokar och betalar för en danskurs (9 veckor/Hel period) eller köper ett 10-klippkort ger vi dig 250 kronor tillgodo som dras som betalning för din nästa danskurs eller annan aktivitet hos oss.
  • För att vi ska kunna ge dig ett tillgodo måste din kompis ha fyllt i formuläret på vår hemsida och skrivit att det är du som rekommenderat dem.
  • Tillgodo kan inte ges retroaktivt, alltså för kompisar som anmält sig utan att gå via formuläret.