Danskurs

Trygghet, Glädje, Utveckling och Spänning.

Det är värdeorden vi bygger vår verksamhet på och som har varit viktiga under hela vår resa alltsedan 1997 då vi startade dansskolan. I Göteborgsområdet finns vi i Västra Frölunda och i Mölnlycke. Vi erbjuder danskurser för barn, ungdom och vuxna och oavsett om du vill ha barndans, disco, street eller pardans så är vi din dansskola.

Upplev detta tillsammans med oss – Välkommen till Sinclairs Göteborg!

PÅ GÅNG JUST NU

Gratis Friträning & Prova-På

Söndagen den 21 augusti arrangerar vi tre olika aktiviteter för våra tävlingsdansare. Träningarna är gratis och deltagarna har chansen att vinna en privatlektion! 

90’s Dance Mania- Intensivdag för Vuxna

Back to the 90's! Vi återvänder till låtarna, artisterna och danserna! En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta.

EVENEMANG
Sinclairs Hemma

Nu kan du dansa med Sinclairs hemma i vardagsrummet

ELEVUPPVISNING

Ta med dig föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så bjuder vi på en kväll fylld av dansglädje, härliga rytmer och överraskningar.

LÄGER

Vill du dansa under lovet? Anmäl dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

KOMPISVECKA

Vecka 24 kan du ta med alla danssugna kompisar till din danslektion. Det kostar ingenting och det blir kul! Du måste föranmäla dig.

DANSKALAS

Bjud dina kompisar, dansa och ha roligt tillsammans! Dans, lekar och skoj. Godispåse och ballong till gästerna.

Certifierad dansskola

Sinclairs har som första dansskola i Sverige genomgått Sveriges Dansorganisations certifiering.

Presentkort

Ge bort en privatlektion i dansens tecken! Ett presentkort är en perfekt present till alla åldrar och vid alla tillfällen!

Tävlingsdans

Tävlingsdansa med Sinclairs! Här finns allt du behöver veta.

Sinclairs Shop

Hoodjackor, klubbjackor, tights, funktionslinnen och mycket mer. Skynda för att fynda!