Danskurs

Trygghet, Glädje, Utveckling och Spänning.

Det är värdeorden vi bygger vår verksamhet på och som har varit viktiga under hela vår resa alltsedan 1997 då vi startade dansskolan. I Göteborgsområdet finns vi i Västra Frölunda och i Mölnlycke. Vi erbjuder danskurser för barn, ungdom och vuxna och oavsett om du vill ha barndans, disco, street eller pardans så är vi din dansskola.

Upplev detta tillsammans med oss – Välkommen till Sinclairs Göteborg!

Intensivdag – ABBA Edition

Släpp loss och dansa till några av världens mest älskade poplåtar! Vi omfamnar den glittriga discokulturen som ABBA så ikoniskt representerar och ni får chansen att kanalisera er inre Dancing Queen eller Super Trouper.

Beats & Bubbles

”Beats and bubbles” är en klass för alla er dansälskande vuxna där ute! På utvalda fredagar kör vi en after work-klass för alla som vill avsluta jobbveckan med svett, skratt och härlig musik!

Intensivdag – Zillenial Nostalgia Night 28 september

En intensivdag fylld med dans för alla födda mellan 1995-2005. Att dansa till de ikoniska låtarna som definierade er generation kommer säkerligen att väcka gamla minnen till liv. Vi kommer att dansa till de mest ikoniska låtarna under denna "era".

Swifties Dance Party 28 september

Swifties dance party är dansdagen för alla Swifties i åldrarna 8-13 år! Vi kommer att dansa loss till Taylor Swifts mest ikoniska eras. Kom gärna klädd som din favvo-era!

Intensivdag – Music Legends

Gillar du divor och discodrottningar eller föredrar du pampig arenarock och smäktande ballader? Idag hyllar vi våra största stjärnor med en fartfylld Intensivdag för Vuxna. Superbra musik och våra superlärare som sprider dansglädje! Kan det bli bättre?

Nu kan du dansa med Sinclairs hemma i vardagsrummet

Ta med dig föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så bjuder vi på en kväll fylld av dansglädje, härliga rytmer och överraskningar.

Vill du dansa under lovet? Anmäl dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

På vår Kompisvecka kan du ta med alla danssugna kompisar till din danslektion. Det kostar ingenting och det blir kul! Kompisen måste föranmäla sig.

Bjud dina kompisar, dansa och ha roligt tillsammans! Dans, lekar och skoj. Godispåse och ballong till gästerna.

Sinclairs har som första dansskola i Sverige genomgått Sveriges Dansorganisations certifiering.

Ge bort en privatlektion i dansens tecken! Ett presentkort är en perfekt present till alla åldrar och vid alla tillfällen!

Tävlingsdansa med Sinclairs! Här finns allt du behöver veta.

Hoodjackor, klubbjackor, tights, funktionslinnen och mycket mer. Skynda för att fynda!