Danskurs

Trygghet, Glädje, Utveckling och Spänning.

Det är värdeorden vi bygger vår verksamhet på och som har varit viktiga under hela vår resa alltsedan 1997 då vi startade dansskolan. I Göteborgsområdet finns vi i Västra Frölunda och i Mölnlycke. Vi erbjuder danskurser för barn, ungdom och vuxna och oavsett om du vill ha barndans, disco, street eller pardans så är vi din dansskola.

Upplev detta tillsammans med oss – Välkommen till Sinclairs Göteborg!

PÅ GÅNG JUST NU

Let´s Get Reel

Det här lägret är definitivt en dansarfavorit! Du har superkul när du tränar på koreografi, artisteri, koordination och show samtidigt som du förbereder för att skapa dina egna Reels.

Encanto Dance Camp

Bli en del av familjen Madrigal på vårt förtrollande dansläger!  Vårt Casa har smyckats så att du känner dig som förflyttad till Colombia där familjen Madrigal lever. 

EVENEMANG
Sinclairs Hemma

Nu kan du dansa med Sinclairs hemma i vardagsrummet

ELEVUPPVISNING

Ta med dig föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så bjuder vi på en kväll fylld av dansglädje, härliga rytmer och överraskningar.

LÄGER

Vill du dansa under lovet? Anmäl dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

KOMPISVECKA

Vecka 4 kan du ta med alla danssugna kompisar till din danslektion. Det kostar ingenting och det blir kul! Du måste föranmäla dig.

DANSKALAS

Bjud dina kompisar, dansa och ha roligt tillsammans! Dans, lekar och skoj. Godispåse och ballong till gästerna.

Certifierad dansskola

Sinclairs har som första dansskola i Sverige genomgått Sveriges Dansorganisations certifiering.

Presentkort

Ge bort en privatlektion i dansens tecken! Ett presentkort är en perfekt present till alla åldrar och vid alla tillfällen!

Tävlingsdans

Tävlingsdansa med Sinclairs! Här finns allt du behöver veta.

Sinclairs Shop

Hoodjackor, klubbjackor, tights, funktionslinnen och mycket mer. Skynda för att fynda!