Danskurs

Trygghet, Glädje, Utveckling och Spänning.

Det är värdeorden vi bygger vår verksamhet på och som har varit viktiga under hela vår resa alltsedan 1997 då vi startade dansskolan. I Göteborgsområdet finns vi i Västra Frölunda och i Mölnlycke. Vi erbjuder danskurser för barn, ungdom och vuxna och oavsett om du vill ha barndans, disco, street eller pardans så är vi din dansskola.

Upplev detta tillsammans med oss – Välkommen till Sinclairs Göteborg!

Pop up – Dancehall med Ida de Blanche

Ida de Blanche är en dansare, lärare och koreograf som ursprungligen är från Göteborg. Tidigt i sin danskarriär fann hon sin kärlek för dancehall och dancehall-kulturen vilket hon har spenderat många år att fördjupa sig och bredda sina kunskaper i. Just nu är hon bosatt i Paris men är hemma i Sverige på en besök så missa inte att ta hennes klasser nu när du har möjlighet.

Beats & Bubbles

”Beats and bubbles” är en klass för alla er dansälskande vuxna där ute! På utvalda fredagar kör vi en after work-klass för alla som vill avsluta jobbveckan med svett, skratt och härlig musik!

4/5 SM Uppladdning

En intensivdag där vi laddar upp tillsammans inför alla stilar inom SM med massor av rundor, coaching och feedback.  Vi avslutar med pizza och samkväm.

Filmkväll 24/5

Vi ser på film, gör roliga saker ihop och hänger tillsammans på fredag kväll. Pizza, saft och snacks ingår. Det blir kul!

Discokväll 25/5

Välkommen till Discokväll på Sinclairs Dansskola. För dig som är minst 5 år. Även kompisar är välkomna!

Nu kan du dansa med Sinclairs hemma i vardagsrummet

Ta med dig föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så bjuder vi på en kväll fylld av dansglädje, härliga rytmer och överraskningar.

Vill du dansa under lovet? Anmäl dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

Vecka 4 kan du ta med alla danssugna kompisar till din danslektion. Det kostar ingenting och det blir kul! Du måste föranmäla dig.

Bjud dina kompisar, dansa och ha roligt tillsammans! Dans, lekar och skoj. Godispåse och ballong till gästerna.

Sinclairs har som första dansskola i Sverige genomgått Sveriges Dansorganisations certifiering.

Ge bort en privatlektion i dansens tecken! Ett presentkort är en perfekt present till alla åldrar och vid alla tillfällen!

Tävlingsdansa med Sinclairs! Här finns allt du behöver veta.

Hoodjackor, klubbjackor, tights, funktionslinnen och mycket mer. Skynda för att fynda!