Bröllopsdans

Dags för bröllop och stunden då ni som äkta makar ska framföra er bröllopsdans?
Vi lär er de rätta stegen!

Den klassiska Bröllopsdansen

Det drar ihop sig till bröllop med glädjefyllt umgänge, stor fest och… just det… Den klassiska bröllopsdansen. Känner du att dansstegen inte riktigt sitter? Är du osäker på hur du ska föra dig tillsammans med din partner när det är dags för er bröllopsdans?

Gör som många andra blivande bröllopspar redan har gjort. Vänd er till oss i god tid innan bröllopsklockorna ska ringa och vi lär er de rätta stegen.

Vi lär ut den långsamma, romantiska valsen som gör succé på dansgolvet. Meddela vid bokning om du och din partner vill dansa till en särskild låt, annars har läraren förslag på musikval.

För att du och din partner ska känna er trygga och avslappnade inför den stora dagen så rekommenderar vi att ni bokar 3 danslektioner. Det går självklart att boka fler lektioner om ni önskar mer tid med läraren eller vill lägga på extra snurrar eller varför inte ett litet lyft.

Specialkoreografi

– Där endast fantastin sätter gränserna!

Varför inte satsa på något oväntat och visa upp ett eget dansnummer som introduktion på kvällens festligheter?

Om ni istället för klassisk vals föredrar ett specialkomponerat shownummer med överraskande koreografi så väljer ni vårt Paket för Specialkoreografi. Då ingår 5 lektioner, koreografi och enklare musikklippning.

Här är det bara fantasin som sätter gränser och vi lovar att det blir minnesvärt både för er själva och era gäster. Självklart hjälper vi till med både koreografi och musikval!

Boka redan idag för en given succé!

Boka på denna ort: