Välkommen till Sinclairs dansläger!

Vill du dansa under lovet? Då ska du anmäla dig till våra dansläger där du får roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

Aktuella läger:

Vågar du delta på Sinclairs Halloween Dance Camp?

Det blir Halloween-inspirerande aktiviteter, roliga danslektioner och du träffar massor med nya kompisar. Vid tisdagens hämtning visar vi upp våra läskiga koreografier för de som vågar titta.

Välkommen till magiska Encanto

Bli en del av familjen Madrigal på vårt förtrollande dansläger!
Vårt Casa har smyckats så att du känner dig som förflyttad till Colombia där familjen Madrigal lever. Det blir Encantoinspirerade aktiviteter, du lär dig danser till filmens sånger och du träffar massor av nya kompisar. Vid tisdagens hämtning visar vi upp våra danser på vår fiesta.

Glitter, Paljetter och Glamour!

Dans på Sportlovet för dig som älskar glitter, glamour, roliga danser, pyssel, kompisar, discolampor och lekar. Kom i kläder du kan röra dig i och som får dig att känna dig som en superstjärna. Vid tisdagens hämtning visar vi upp våra danser för föräldrarna.

Vi älskar tecknat!

På påsklovet dansar vi och skapar roliga koreografier till filmmusiken. Vem vet, kanske träffar vi på din favoritkaraktär från den animerade världen? Två dagar för dig som älskar Disney och Pixar, roliga danser, pyssel, kompisar, discolampor och lekar. Vid onsdagens hämtning visar vi upp våra danser för föräldrarna.

Sommar och Sol

Dansskolan förvandlas till värsta resorten med allt som hör till. Det blir dans, pyssel, lekar, kompisar och en himla massa kul. Vi pysslar och gör vår egna isglass och sommardrink. Om vädret tillåter är vi givetvis utomhus en stund varje dag.

Sveriges mest berömda dansläger

Camp Gala som genom åren lockat dansare från hela landet arrangeras återigen i Göteborg. Det blir ett träningsläger med några av de bästa lärarna i Sverige för Disco, Hiphop och Artistic Ballroom.