[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Det kanske drar ihop sig till bröllop med glädjefyllt umgänge, stor fest och… just det… Dans i alla dess former, inte minst den klassiska bröllopsvalsen. Känner du att dansstegen inte riktigt sitter? Är du osäker på hur du ska föra dig tillsammans med din partner när det är dags för bröllopsvalsen? … Inga problem!

Brudvals

Gör som många andra blivande bröllopspar – och deras inbjudna gäster – redan har gjort: Vänd dig till Sinclairs i god tid innan bröllopsklockorna ska ringa! Vi hjälper dig att fräscha upp danskänslan och lär dig de rätta stegen, vare sig det handlar om vanlig vals, graciös Wienervals, eller andra danssteg som är ypperliga att ha med sig till bröllopsfesten. Det behövs bara 3 lektioner med oss för imponera på gästerna . Kom själv, tillsammans med din partner, eller i en hel grupp av kompisar – vi lägger upp det som du vill!

Överraska gästerna

Eller varför inte satsa på en överraskning och göra ett eget dansnummer med din gemål, som introduktion på kvällens festligheter? Vi hjälper dig med både koreografi-idéer och musiken! Ring eller maila oss, så skapar vi något tillsammans som bröllopsgästerna sent ska glömma!

Ta kontakt med Sinclairs idag och boka in din egna Personliga Danslärare:

Ring: 010-16 40 690
eller mejla: info@localhost

Prislista Bröllopsdans

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]tavlingsdans-sinclairs

giftemal-sinclaira

saknar-partner-sinclairs[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]