Dans för alla åldrar!

Bor du i Falun, Leksand, Borlänge eller Säter med omnejd? Då kan du anmäla dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul! Eller varför inte delta i våra spännande workshops med de bästa svenska och internationella lärarna?

Självklart har vi danskurser för dig som vill prova nya dansstilar eller utveckla dina befintliga kunskaper.

Varmt välkommen till Sinclairs Dalarna!

PÅ GÅNG JUST NU

90’s Dance Mania- Intensivdag för Vuxna

Back to the 90's! Vi återvänder till låtarna, artisterna och danserna! En dag för alla er dansälskande 30+:are där ute! Det blir roliga dansklasser, svett, skratt och härlig musik! Du behöver inga förkunskaper för att delta.

14-15/10 Tävlingsdansarnas helg

Fredag och lördag 14-15/10 i Falun och Borlänge har vi en helg för alla befintliga och nya tävlingsdansare, perfekt uppladdning inför MEGA DANCE WEEKEND!

Fredagsdans- Dansafton på Sinclairs

Sinclairs bjuder upp till dans då våra populära danskvällar fortsätter. Dansintresserade träffas och svänger loss tillsammans. Härlig musik och trevliga människor. Klicka på respektive kväll för att se vilka danser vi spelar och om det är något special.

EVENEMANG
Sinclairs Hemma

Nu kan du dansa med Sinclairs hemma i vardagsrummet

DANSAFTON PÅ SINCLAIRS

Vår populära danskväll med socialdans fox och bugg till blandad spellista. Alla är välkomna!

LÄGER

Vill du dansa under lovet? Anmäl dig till våra dansläger och få roliga danslektioner, träffa kompisar och ha en himla massa kul!

KOMPISVECKA

Vecka 24 kan du ta med alla danssugna kompisar till din danslektion. Det kostar ingenting och det blir kul! Du måste föranmäla dig.

ELEVUPPVISNING

Ta med dig föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar så bjuder vi på en kväll fylld av dansglädje, härliga rytmer och överraskningar.

DANSKALAS

Bjud dina kompisar, dansa och ha roligt tillsammans! Dans, lekar och skoj. Godispåse & ballong till gästerna!

Presentkort

Ge bort en privatlektion i dansens tecken! Ett presentkort är en perfekt present till alla åldrar och vid alla tillfällen!

Tävlingsdans

Tävlingsdansa med Sinclairs! Här finns allt du behöver veta.

Sinclairs Shop

Hoodjackor, klubbjackor, tights, funktionslinnen och mycket mer. Skynda för att fynda!