Årets Dansskola!

Vid Sveriges Dansorganisations årliga kongress som i år hölls digitalt under vecka 34 utsågs Sinclairs Göteborg till Årets Dansskola 2021.

Med mottot att varje motgång är en möjlighet har Sinclairs Göteborg omvandlat de av Covid-19 påtvingade förändringarna till effektiva och uppskattade aktiviteter och produkter som kommer ge verksamheten kraft även efter pandemin. Exempel på detta är Sinclairs Flexibel, som omvandlat kurser till klippkort där kunden själv väljer vad och när hen vill dansa. Med Sinclairs Hemma, skapades en digital plattform med hundratals danslektioner, teknikträningar, tricks och tips som erbjuder trygg undervisning och möjlighet att dansa oavsett restriktioner. Sinclairs Hemma har använts till kunder som föredragit att dansa hemma och som extramaterial för VIP-kunder. Sinclairs kursverksamhet pågår nu hela året och man begränsar sig inte längre till terminer och det skapar utökade möjligheter för danslärare och dansare .”

Det är andra gången på rad som Sinclairs belönas på detta sätt. Utmärkelsen gick även 2019 till Sinclairs Göteborg. 2020 delades inte priset ut pga pandemin.

“Jag är otroligt stolt och rörd över den här utmärkelsen” säger Ted Heikura, VD för Sinclairs. “Vi arbetar systematiskt med viktiga frågor på Sinclairs samtidigt som vi försöker att ha ett modernt nytänk och det känns fint att det lyser igenom. Mina medarbetare gör ett jättejobb för att verksamheten ska vara trygg och glädjefylld för våra kunder, jag är så glad över att kunna omge mig med de allra bästa kollegorna”.

Fakta:
Sinclairs Dansskola har funnits sedan 1997 och utsågs av Sveriges Dansorganisation till Årets Dansskola 2019 och 2021. (2020 delades inte priset ut pga pandemin) Genom åren har tusentals elever börjat sin karriär på Sinclairs som undervisat många svenska, nordiska, europeiska samt världsmästare. Sinclairs finns i Falun, Leksand, Borlänge, Göteborg, Mölnlycke och Stockholm. Alla Sinclairs är medlemmar i Sveriges Dansorganisation vilket även ger möjlighet för eleverna att tävla i Swedish Dance League.

Sveriges Dansorganisation, SDO, är landets största sammanslutning av professionella dansskolor och enskilda danslärare. Hos de anslutna dansskolorna finns totalt cirka 3200 tävlingsdansare och utöver det tusentals elever som går på danskurser utan att tävla.

Kontaktperson:
Ted Heikura, VD Sinclairs Dansskolor
ted@sinclairs.se