Sinclairs danslärare Göteborg

Välj ort:
GÖTEBORG | STOCKHOLM | DALARNA |

Charlotte Sinclair

Känd från TV4:s succéprogram Let´s Dance, där hon tillsammans med brottarlegendaren Frank Andersson kom på andra plats 2011. Har även dansat tillsammans med Willy Björkman 2010 och Hasse Aro 2009.
Huvudansvarig lärare på Sinclairs. Undervisar i Barndans, Disco, Street, Shall We Dance, Jazz m.m. Svensk och Nordisk Mästarinna I Disco Dance och har tillhört Svenska landslaget i Latinamerikansk dans. Världsmästare i Mixing Blues. Utbildad Danslärare och Danssporttränare i Disco, Latin och Standard. Nationell och internationell domare. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 2010-01-16

Personlig Dansträning med Charlotte Sinclair:
Disco, Pardans, Caribbean, Bröllopsdans, Pro/Am
Boka tid

 

Ted Heikura

Undervisar i Pardans och Caribbean och är examinerad Danslärare och Danssporttränare i Standard och Latin. Har över 20 års erfarenhet av att undervisa dans. Flitigt anlitad domare både nationellt och internationellt.
Som aktiv tävlingsdansare var Ted mycket framgångsrik med segrar i de prestigefyllda tävlingarna Copenhagen Open, French Open och Gothenburg International. Han vann också Svenska Juniormästerskapen i Latin och tillhörde under många år landslaget i dans. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation, där han numera också verkar som utbildare och examinator.
Ted har varit expertkommentator på Eurosport.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 2009-01-17, 2010-01-16

Personlig dansträning med Ted Heikura i Standard, Latin, Caribbean
Boka tid

Anna Sköld

Anna äger och driver Sinclairs i Mölnlycke.
Undervisar i flertalet olika stilar, bl a Disco, Commercial Jazz, Street och Dance Moves.
Anna har arbetat som danslärare sedan 2010 och jobbar även som gruppträningsinstruktör. Har tävlingsdansat i Disco på hög nivå i både singel-, par- och grupp.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1 och Disco steg 2.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Pardans steg 1.
Utbildad domare i tävlingsdans med inriktning Disco och Street.
Licensierad barndansinstruktör.
HLR-utbildad 2012-01-20, 2016-06-22.

Personlig dansträning med Anna Sköld i: Disco, Caribbean, Möhippa/Svensexa, Bröllopsvals
Boka tid

Hanna Lundqvist

Hanna äger & driver idag Sinclairs i Mölnlycke och undervisar i flertalet olika stilar så som Disco, Street, Caribbean och Dance Moves. Jobbar också som Personlig Danstränare och är även utbildad domare av Sveriges Dansorganisation med inriktning Disco & Street.
Har jobbat på Sinclairs sedan 2011 och har tävlingsdansat för Sinclairs i Disco Singel, Par & Grupp.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco Steg 1 och 2 samt Pardans steg 1.
Utbildad Personalvetare från Göteborgs Universitet.
HLR-utbildad 2012-01-20, 2016-06-22.

Personlig dansträning med Hanna Lundqvist i: Disco, Caribbean, Möhippa/Svensexa, Bröllopsvals
Boka tid

Lisa Axelsson

Undervisar i Hiphop, Commercial jazz, Disco/street och Barndans.
Lisa började dansa när hon var två och har undervisat på Sinclairs sen 2011. Hon har fyllt sin danskarriär med det mesta ifrån balett och jazz till bugg, hiphop och house men har en förkärlek för de olika streetstilarna. Hon har varit i Australien, Nya Zeeland , LA och i London för att ta klasser för olika framstående lärare och koreografer. Tävlingsdansat i street i både i singel, par och grupp och åker numera ofta med på tävlingarna som Sinclairs lagledare och coach.
HRL-utbildad 2012-01-20

Personlig dansträning med Lisa Axelsson i: Street
Boka tid

Malin Gustavsson

Undervisar i Pardans, Pro/Am, Carribean och är vår huvudansvariga lärare i Barndans.
Malin är f.d. svensk juniormästare i latin.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Pardans Steg 1.

Personlig dansträning med Malin Gustavsson i : Pardans, Pro/Am, Carribean, Bröllopsdans, Svensexa/Möhippa
Boka tid

Maya Shachar

Undervisar i Carribien, Standard och Latin.
Maya började dansa då hon var två och ett halvt år gammal. Hon är svensk ungdomsmästare i standard och juniormästare i latin. Maya har representerat Sverige både nationellt och internationellt, har deltagit i flera EM och VM mästerskap.

Personlig dansträning med Maya i: Caribbean, Pardans

Boka tid

jessicaNY

Jessica Lennheden

Undervisar i Disco och Pardisco.
Läser Yrkesdansprogrammet på gymnasiet med modern och klassisk träning.
Tävlingsdansar i Disco och tävlat i Hiphop och har genom åren vunnit SM-brons i gruppdisco, SM-final i gruppdisco, semifinalplats i singeldisco på NM.Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1.

Personlig dansträning med Jessica Lennheden i: Disco
Boka tid

emma

Emma Sandström

Emma har dansat sedan hon var 2 år gammal och har tävlat i Discodans sedan 5 år tillbaka.
Hon går för nuvarande sista året på gymnasiet där hon läser Estet-dans, en 3årig utbildning inom jazz, balett och modern dans.
Hon har tävlat VM 2014 i gruppdisco och de placerades samma år 3a på SM. Har även tävlat NM och WC i både Singel och Par.
Undervisar i Disco, Disco/Street och Dancemoves.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco Steg 1.

Nathalie Josefsson

Nathalie började dansa på Sinclairs vid 6 års ålder och år 2012 startade hon sin tävlingskarriär. Hon har tävlat både solo, duo och grupp.
Nathalie har jobbat som danslärare på Sinclairs sedan 2016 och undervisar i bland annat disco och street. Utbildad i Disco Steg 1 hos SDO samt gått Sinclairs förberedande utbildning för personlig danstränare.

Personlig dansträning med Nathalie Josefsson i: Disco
Boka tid

Anna Karlsson

Undervisar i balett, modernt och barndans. Anna började dansa på Dance Center i Skene när hon var ung, där hon senare även började som danslärare. Hon utbildade sig på Marks gymnasium på programmet Estet dans, varefter hon tillbringade ett år i Umeå på Balettakademins dansutbildning. Därefter utbildade hon sig till danslärare i München på Iwanson International School for Contemporary Dance. Under hennes dansliv har Anna provat på alla dansstilar hon fått möjlighet till och har uppträtt på åtskilliga scener, allt från föreningsgårdar till Ullevi och Scandinavium.

Personlig dansträning med Anna Karlsson i: Jazz, Balett, Modernt
Boka tid

Cathrine Gennert

Undervisar i Disco/Street, Commercial Jazz och Pardisco. Har en lång erfarenhet av tävlingsdans i Disco både nationellt och i landslaget. Meriter såsom SM-silver, flertalet kvartsfinalplatser i VM och EM och en sjunde plats på World Cup. Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco Steg 1 och Steg 2. Utbildad på Broadway Dance Center i New York City samt läst danspedagogik på San Diego State University. Är leg. sjukgymnast och Personlig tränare med intresse för idrottsmedicin. Har gått Förberedande utbildning för Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med Cathrine Gennert i: Disco
Boka tid

David Muhr

David Muhr

Undervisar i Hip Hop, Modernt och Jazz. 3-årig yrkesutbildning vid Balettakademien i Stockholm. Har även genomgått SDO Steg 3 i Hiphop.

Lovisa Bolin122

Lovisa Bolin

Undervisar i Disco.
Tävlingsdansare på Championnivå och har representerat Sverige på EM och VM.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1 och 2.
HLR-Utbildad 2014

Personlig dansträning med Lovisa Bolin i : Disco
Boka tid

Ludvig Wassgren

Ludvig har dansat pardans sedan han var 6 år gammal och även tävlat på nationell nivå. Hans högsta merit är en femteplacering på SM i Pardans 2013.
Han har ett brinnande intresse för pardans och undervisar i Pardans, Pro/Am och Bröllopsdans . Utbildad hos SDO i Pardans Steg 1 samt hos Sinclairs Academy i Bröllopsdans.

Personlig dansträning med Ludvig Wassgren i: Pardans, Pro/Am, Bröllopsdans
Boka tid

Filippa Köhler

Filippa har själv dansat både disco, street, lyrical och commercial jazz på Sinclairs i många år och undervisar nu i disco, street och barndans. Hon har tävlat i solo, duo och grupp i både disco och street och har tillhört svenska landslaget inom discon. Hon har bland annat tagit SM-brons och deltagit på VM i gruppdisco. Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1 samt genomgått Sinclairs Academy förberedande utbildning för personlig danstränare.

Personlig dansträning med Filippa Köhlern i: Disco
Boka tid

Wilma Junger

Wilma äger och driver Sinclairs Borås. Hon började som 8-åring tävla och träna gymnastik. Som 13-åring började hon istället dansa discodans och tävlade i disco på elitnivå i 3 år. Numera tävlar hon inte utan lägger allt fokus på att undervisa dans, något som hon gjort sedan 2014. Stilar hon har undervisat i är disco, disco freestyle, engelsk freestyle, street och barndans. Wilma är examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco Steg 1 och av Svenska Gymnastikförbundet i Truppgymnastik Basic. Hon har även genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning.

Danslärare Dalarna

Ylva Sved

Ylva har dansat sedan hon var 10 år gammal och hon har undervisat sedan 2010. Hon har tävlingsdansat i tio år på nationell och internationell mästerskapsnivå. År 2005 mottog Ylva Falu kommuns hederspris för goda idrottsliga insatser. 2018 blev Ylva Årets Danslärare på Sinclairs.
Ylva är examinerad i SDO Disco Steg 1-2-3 samt är utbildad domare och kontrollant. Hon är också examinerad i Truppgymnastik Basic av Svenska Gymnastikförbundet och har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning.

Personlig dansträning med Ylva Sved i: Disco
Boka tid

Vilhelmina Lavrov

Vilhelmina har tävlat i många sorters tävlingsdans sedan hon var 9 år. Hon blev nordisk mästarinna i gruppdisco år 2011. Hon blev också nordisk mästarinna i alla standard, latin och carribean solodanser år 2016 och 2017. Hon tog även ett EM junior guld i latinshow och har många VM-final platser i solo danser i både junior och vuxen klass. Nu har hon specialiserat sig i standard pardans och deras senaste resultat är kvartsfinal på den stora tävlingen International championships 2018 i U21. De är även rankade som bästa paret i Sverige. Hon undervisar i standard, latin, carribean och bröllopsdans. Hon har genomgått SDO pardans steg 1, Sinclairs Academy grundläggande PDT samt utbildad inom HLR 2017.

Personlig dansträning med Vilhelmina i: Pardans, Artistic Ballroom, Bröllopsdans
Boka tid

Anna Undeland

Anna undervisar i Barndans, Disco/Street & Street/Jazz på Sinclairs Mölnlycke.
Anna började dansa vid 8 årsålder och har erfarenheter i jazz, balett, contemporary, commercial och hiphop. Förutom att undervisa dansar Anna mycket själv och har dansat på många stora sceniska evenemang i Göteborg så som Gothia och Partille cup, West pride festivalen, GBG kulturkalaset och en del reklamevenemang. Hon älskar att dansa och vill gärna dela med sig av sina kunskaper på sina klasser.

Alice Hanfelt

Alice undervisar i Disco och Lyrical. Hon började dansa på Sinclairs vid 3 års ålder och vid 12 års ålder började hon tävla i Disco. Under åren har Alice tävlat i både singel, par och grupp och har bland annat tagit NM-brons i gruppdisco. Alice har varit gymnastiklärare sedan hon var 13 år och 2017 blev hon lärare på Sinclairs. Hon har gått Sinclairs Academy / förberedande PDT utbildning, en grundutbildning i ledande av barn och ungdomar samt HLR 2017.

Julia Christensson

Julia undervisar Disco/Street. Har tävlat på Championnivå i disco i många år i disciplinerna solo, duo och grupp, både nationellt och i landslaget. Under sin tävlingskarriär har hon blivit Svensk Mästare 2018, kommit på 3:e plats på Nordiska Mästerskapen, dansat flera kvartsfinaler på EM och VM samt kommit på en andra plats i World Cup i disco duo.

Emelie Lassén

Emelie undervisar i Lyrical/contemporary och i Commercial jazz. Emelie har dansat sedan 2009 och utbildat sig på Broadway Dance Centers ISVP program samt Balettakademiens 1:åriga danslinje. På Emelies klasser är det fokus på att öva teknik och olika rörelsekvalitéer, ibland med inslag av improvisation, men också mycket fokus på koreografi och uttryck.

Olivia Krook

Olivia undervisar i barndans och danslekis. Hon började dansa när hon var 5 år gammal och dansar olika stilar som discodans, comercial jazz, street och lyrical. Olivia har tävlat i discodans sedan år 2012 i både singel, par och grupp och har bland annat tagit NM-brons i gruppdisco.

Linnea Håkansson

Linnea har en bakgrund som tävlingsgymnast med sex års erfarenhet inom gymnastiken. Men år 2013 började hon i stället dansa på Sinclairs Mölnlycke. Linnea började tävla 2017 och har sedan dess tävlat i modernt, hiphop, disco och disco slow inom disciplinerna solo, duo och grupp. Linnea undervisar i disco, street, lyrical samt commercial jazz.

Emelie Olsson

Emelie började dansa vid fyra års ålder och 2013 började hon på Sinclairs Mölnlycke. 2017 började hon tävla och har  sedan dess tävlat i Hiphop, disco och modernt i både solo, duo och grupp. Just nu fokuserar Emelie mest på Street och konstnärlig dans då det är det hon älskar mest. Emelie undervisar i Street, disco, Lyrical samt commercial Jazz.

Wilma Köhler

Wilma började dansa på Sinclairs Frölunda vid 11-års ålder. Hon har sedan dess tävlat i Disco Duo, Solo och Grupp, men valde att sluta år 2018. Nu ska hon istället börja undervisa bland annat Danslekis, Barndans, Disco och Disco/Street på Sinclairs Mölnlycke

Matilda Wickberg

Matilda undervisar i Disco. Hon har dansat sedan 4 årsåldern och har gått i balett, konstnärligt och discodans och dansar just nu commercial jazz. Matilda har även tävlat i disco solo, duo och grupp.