Sinclairs danslärare Göteborg

Välj ort:
GÖTEBORG | STOCKHOLM | DALARNA |

Charlotte Sinclair

Känd från TV4:s succéprogram Let´s Dance, där hon tillsammans med brottarlegendaren Frank Andersson kom på andra plats 2011. Har även dansat tillsammans med Willy Björkman 2010 och Hasse Aro 2009.
Huvudansvarig lärare på Sinclairs. Undervisar i Barndans, Disco, Street, Shall We Dance, Jazz m.m. Svensk och Nordisk Mästarinna I Disco Dance och har tillhört Svenska landslaget i Latinamerikansk dans. Världsmästare i Mixing Blues. Utbildad Danslärare och Danssporttränare i Disco, Latin och Standard. Nationell och internationell domare. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 2010-01-16

Personlig Dansträning med Charlotte Sinclair:
Disco, Pardans, Caribbean, Bröllopsdans, Pro/Am
Boka tid

 

Ted Heikura

Undervisar i Pardans och Caribbean och är examinerad Danslärare och Danssporttränare i Standard och Latin. Har över 20 års erfarenhet av att undervisa dans. Flitigt anlitad domare både nationellt och internationellt.
Som aktiv tävlingsdansare var Ted mycket framgångsrik med segrar i de prestigefyllda tävlingarna Copenhagen Open, French Open och Gothenburg International. Han vann också Svenska Juniormästerskapen i Latin och tillhörde under många år landslaget i dans. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation, där han numera också verkar som utbildare och examinator.
Ted har varit expertkommentator på Eurosport.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 2009-01-17, 2010-01-16

Personlig dansträning med Ted Heikura i Standard, Latin, Caribbean
Boka tid

Anna Sköld

Anna äger och driver Sinclairs i Mölnlycke.
Undervisar i flertalet olika stilar, bl a Disco, Commercial Jazz, Street och Dance Moves.
Anna har arbetat som danslärare sedan 2010 och jobbar även som gruppträningsinstruktör. Har tävlingsdansat i Disco på hög nivå i både singel-, par- och grupp.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1 och Disco steg 2.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Pardans steg 1.
Utbildad domare i tävlingsdans med inriktning Disco och Street.
Licensierad barndansinstruktör.
HLR-utbildad 2012-01-20, 2016-06-22.

Personlig dansträning med Anna Sköld i: Disco, Caribbean, Möhippa/Svensexa, Bröllopsvals
Boka tid

Hanna Lundqvist

Hanna äger & driver idag Sinclairs i Mölnlycke och undervisar i flertalet olika stilar så som Disco, Street, Caribbean och Dance Moves. Jobbar också som Personlig Danstränare och är även utbildad domare av Sveriges Dansorganisation med inriktning Disco & Street.
Har jobbat på Sinclairs sedan 2011 och har tävlingsdansat för Sinclairs i Disco Singel, Par & Grupp.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco Steg 1 och 2 samt Pardans steg 1.
Utbildad Personalvetare från Göteborgs Universitet.
HLR-utbildad 2012-01-20, 2016-06-22.

Personlig dansträning med Hanna Lundqvist i: Disco, Caribbean, Möhippa/Svensexa, Bröllopsvals
Boka tid

Lisa Axelsson

Undervisar i Street, tävlingscoachning hiphop, high heels och street all styles.
Lisa började dansa när hon var två och har undervisat på Sinclairs sen 2011. Hon har fyllt sin danskarriär med det mesta ifrån balett och jazz till bugg, hiphop och house men har en förkärlek för de olika streetstilarna. Hon har rest mycket och bland annat varit i Australien, Nya Zeeland , LA och i London för att ta klasser för olika framstående lärare och koreografer. Lisa har även tävlingsdansat i street på hög nivå i både solo, duo och grupp och idag är hon huvudtränare för våra tävlingsdansare i just street! Lisa är examinerad inom Sveriges Dansorganisation i både Steg 1 och Steg 2 och är även utbildad domare.

Personlig dansträning med Lisa Axelsson i: Street
Boka tid

Malin Gustavsson

Undervisar i Pardans, Pro/Am, Carribean och är vår huvudansvariga lärare i Barndans.
Malin är f.d. svensk juniormästare i latin.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Pardans Steg 1.

Personlig dansträning med Malin Gustavsson i : Pardans, Pro/Am, Carribean, Bröllopsdans, Svensexa/Möhippa
Boka tid

Maya Shachar

Undervisar i Carribien, Standard och Latin.
Maya började dansa då hon var två och ett halvt år gammal. Hon är svensk ungdomsmästare i standard och juniormästare i latin. Maya har representerat Sverige både nationellt och internationellt, har deltagit i flera EM och VM mästerskap.

Personlig dansträning med Maya i: Caribbean, Pardans

Boka tid

jessicaNY

Jessica Lennheden

Undervisar i Disco och Pardisco.
Läser Yrkesdansprogrammet på gymnasiet med modern och klassisk träning.
Tävlingsdansar i Disco och tävlat i Hiphop och har genom åren vunnit SM-brons i gruppdisco, SM-final i gruppdisco, semifinalplats i singeldisco på NM.Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1.

Personlig dansträning med Jessica Lennheden i: Disco
Boka tid

Nathalie Josefsson

Nathalie började dansa på Sinclairs vid 6 års ålder och år 2012 startade hon sin tävlingskarriär. Hon har tävlat både solo, duo och grupp.
Nathalie har jobbat som danslärare på Sinclairs sedan 2016 och undervisar i bland annat disco och street. Utbildad i Disco Steg 1 hos SDO samt gått Sinclairs förberedande utbildning för personlig danstränare.

Personlig dansträning med Nathalie Josefsson i: Disco
Boka tid

Cathrine Gennert

Undervisar i Disco/Street, Commercial Jazz och Pardisco. Har en lång erfarenhet av tävlingsdans i Disco både nationellt och i landslaget. Meriter såsom SM-silver, flertalet kvartsfinalplatser i VM och EM och en sjunde plats på World Cup. Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco Steg 1 och Steg 2. Utbildad på Broadway Dance Center i New York City samt läst danspedagogik på San Diego State University. Är leg. sjukgymnast och Personlig tränare med intresse för idrottsmedicin. Har gått Förberedande utbildning för Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med Cathrine Gennert i: Disco
Boka tid

Ludvig Wassgren

Ludvig har dansat pardans sedan han var 6 år gammal och även tävlat på nationell nivå. Hans högsta merit är en femteplacering på SM i Pardans 2013.
Han har ett brinnande intresse för pardans och undervisar i Pardans, Pro/Am och Bröllopsdans . Utbildad hos SDO i Pardans Steg 1 samt hos Sinclairs Academy i Bröllopsdans.

Personlig dansträning med Ludvig Wassgren i: Pardans, Pro/Am, Bröllopsdans
Boka tid

Vilhelmina Lavrov

Vilhelmina har tävlat i många sorters tävlingsdans sedan hon var 9 år. Hon blev nordisk mästarinna i gruppdisco år 2011. Hon blev också nordisk mästarinna i alla standard, latin och carribean solodanser år 2016 och 2017. Hon tog även ett EM junior guld i latinshow och har många VM-final platser i solo danser i både junior och vuxen klass. Nu har hon specialiserat sig i standard pardans och deras senaste resultat är kvartsfinal på den stora tävlingen International championships 2018 i U21. De är även rankade som bästa paret i Sverige. Hon undervisar i standard, latin, carribean och bröllopsdans. Hon har genomgått SDO pardans steg 1, Sinclairs Academy grundläggande PDT samt utbildad inom HLR 2017.

Personlig dansträning med Vilhelmina i: Pardans, Artistic Ballroom, Bröllopsdans
Boka tid

Julia Christensson

Julia undervisar Disco/Street, Disco och Dance Fitness. Har tävlat på Championnivå i disco i många år i disciplinerna solo, duo och grupp, både nationellt och i landslaget. Under sin tävlingskarriär har hon blivit Svensk Mästare 2018, kommit på 3:e plats på Nordiska Mästerskapen, dansat flera kvartsfinaler på EM och VM samt kommit på en andra plats i World Cup i disco duo. Examinerades 2019 av Sveriges Dansorganisation i Steg 1 samt genomgått den förberedande PDT-utbildningen inom Sinclairs Academy 2020.

Personlig Dansträning med Julia Christensson:
Disco
Boka tid

Olivia Krook

Olivia undervisar i barndans och danslekis. Hon började dansa när hon var 5 år gammal och dansar olika stilar som discodans, comercial jazz, street och lyrical. Olivia har tävlat i discodans sedan år 2012 i både singel, par och grupp och har bland annat tagit NM-brons i gruppdisco.

Linnea Håkansson

Linnea har en bakgrund som tävlingsgymnast. 2013 började hon i stället dansa på Sinclairs. Hon började tävla 2017 och har sedan dess tävlat i modernt, hiphop, disco och slow inom disciplinerna solo, duo och grupp. Linnea undervisar i disco, street, lyrical och commercial jazz i Mölnlycke. Examinerades 2019 av Sveriges Dansorganisation i Steg 1 samt genomgått den förberedande PDT-utbildningen inom Sinclairs Academy 2020.

Personlig Dansträning med Linnea Håkansson:
Disco, Hiphop, Slow, Engelsk Freestyle
Boka tid

Emelie Olsson

Emelie började dansa vid fyra års ålder och 2013 började hon på Sinclairs Mölnlycke. 2017 började hon tävla och har  sedan dess tävlat i Hiphop, disco och modernt i både solo, duo och grupp. Just nu fokuserar Emelie mest på Street och konstnärlig dans då det är det hon älskar mest. Emelie undervisar i Street, disco, Lyrical samt commercial Jazz.

Wilma Köhler

Wilma började dansa på Sinclairs Frölunda vid 11-års ålder. Hon har sedan dess tävlat i Disco Duo, Solo och Grupp, men valde att sluta år 2018. Nu ska hon istället börja undervisa bland annat Danslekis, Barndans, Disco och Disco/Street på Sinclairs Mölnlycke

Matilda Wickberg

Matilda undervisar i Disco. Hon har dansat sedan 4 årsåldern och har gått i balett, konstnärligt och discodans och dansar just nu commercial jazz. Matilda har även tävlat i disco solo, duo och grupp.

Lisa Carlund

Lisa började dansa vid 6-års ålder och har sedan dess provat på flertalet dansstilar. Hon har tävlat i disco men framförallt hiphop där hon fortfarande är aktiv. Lisa har representerat Sverige internationellt på både EM och VM i hiphop och har stått i ett flertal SM-finaler. 2018 tog Lisa och hiphopgruppen King K hem segern på Nordiska mästerskapen och hon placerade sig även på en tredjeplats i duo på samma mästerskap. Sedan några år tillbaka undervisar Lisa i street och Disco Kids på dansskolan och brinner för att få dela med sig av sina kunskaper och se eleverna utvecklas i danssalen. Utbildningar: Examinerad av Sveriges dansorganisation i steg 1, Sinclairs Academy förberedande personlig danstränare, Första hjälpen och HLR med hjärtstartare samt Röda korsets barnolycksfallsutbildning steg 1 och 2.

Tova Stenkvist

Undervisar i Hiphop, Disco och Disco Kids. Tova har dansat sedan hon var 3 år och har sedan dess provat på de flesta stilar inom dansen. Hon har tävlat/tävlar i solo, duo och grupp i både disco och hiphop och även i solo och duo caribbean. Hittills under sin tävlingskarriär har Tova representerat Sverige ett flertal gånger i både EM och VM i gruppdisco där hon har dansat EM-final och även tagit silver på SM. Hon har även representerat Sverige i grupphiphop på EM. Inom solo och duo caribbean har det blivit flera SM och NM guld i både solo och duo (salsa, merengue och bachata). Tova har genomgått två olika ledarskapsutbildningar för barndans samt gått Sinclairs förberedande utbildning för personlig danstränare.

Jennifer Engblom

Ebba Hammarstedt

Lukas Medailleu

Zassa Gratschew

Vera Cedman

Vilma Örnskov

Mikaela Henning

Ida Näslund

Fanny Andersson

Fanny har dansat på kulturskolan  från 6 till 18 års ålder och har gått estetiska programmet i dans. Efter studenten 2017 flyttade Fanny till Karlstad där hon utbildade sig och tog examen till danspedagog. Fanny har medverkat på produktioner som dansare på invigningarna på Gothia och Partille cup i Göteborg mm.
På Sinclairs undervisar Fanny både i Västra Frölunda och i Mölnlycke i stilarna Street, Dance Moves, Commercial Jazz och Klassisk Balett.
På Fannys klasser fokuserar vi mycket på det tekniska och koreografiska!