Danslärare Sinclairs Stockholm

Cecilia Sagmeister

Cecilia Sagmeister är tidigare tävlingsdansare i Standard & Latin och har tillhört eliten i Sverige.
Har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning och Sinclairs Academy Bröllopsdans-utbildning. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1.

Personlig dansträning med Cecilia i:

– Bröllopsdans

Boka tid

Ted Heikura

Undervisar i Pardans och Caribbean och är examinerad Danslärare och Danssporttränare i Standard och Latin. Har över 20 års erfarenhet av att undervisa dans. Flitigt anlitad domare både nationellt och internationellt.
Som aktiv tävlingsdansare var Ted mycket framgångsrik med segrar i de prestigefyllda tävlingarna Copenhagen Open, French Open och Gothenburg International. Han vann också Svenska Juniormästerskapen i Latin och tillhörde under många år landslaget i dans. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation, där han numera också verkar som utbildare och examinator.
Ted har varit expertkommentator på Eurosport.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 21-11-26

Personlig dansträning med Ted Heikura i:

– Standard
– Latin
– Caribbean

Boka dans i Falun

calle sterner

Calle Sterner

Vann Let´s Dance 2019.
Undervisar i Shall We Dance, Street, Bugg m.m. F.d. Svensk Juniormästare i Latinamerikansk Dans.
Examinerad Sinclairs G.L.U.G.
HLR-utbildad 2009-01-17, 2010-01-16

Jessica Rosin

Undervisar i Commercial Jazz och Dance Moves. Är utbildad på Balettakademiens 3-åriga yrkesutbildning i Stockholm och KCDC Dance program i Israel. Hon har arbetet med både nationella och internationella dansare och koreografer och har under många år tränat stilarna Modernt, Balett, Jazz, Streetdance och Bugg.

Personlig dansträning med Jessica i:

– Jazz/Street

Boka tid

Erica Brismo

Erica undervisar i Disco och Street för både nybörjare och tävlingsdansare. Hon dansar själv många olika dansstilar och tävlar i discodans där hon har flera fina resultat med sig i bagaget. Erica kom på 6e plats på VM 2019 i Disco Duo. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1 och Steg 2 samt Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med Erica Brismo Ploetz i:

– Disco

Boka dans i Falun

Celine Sagmeister

Celine är framgångsrik tävlingsdansare i Disco och Artistic Ballroom och hon har representerat Sverige på flera internationella tävlingar. Celine undervisar i Disco/Street och Barndans.
Hon har genomgått SDO Danslärare Steg 1 och Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Mimi Phan

Mimi började dansa hösten 2016 och redan inom ett år så stod hon på tävlingsgolvet. En makalös utveckling har skett sedan dess med SM-guld och utlandsrepresentation i Artistic Ballroom. Mimi har genomgått SDO Danstränare Steg 1, Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning och Sinclairs Academy Bröllopsdans-utbildning.

Personlig dansträning med Mimi:

Boka tid

Cajsa Kask

Cajsa har dansat sedan hon var fyra år och är utbildad på Balettakademiens yrkesförberedande danslinje i Stockholm samt på Broadway Dance Center i New York. Hon har varit med i flera performance grupper, bland annat street/ waacking gruppen No Mirror Movement i San Francisco som arbetade aktivt för kroppspositivism och mot ätstörningar inom dansvärlden.
I Stockholm har har hon varit med i Zacco entertainment.

Sara Bühler

Sara undervisar i Dance Fitness. Hon har showat och tävlat både i Sverige och internationellt i salsa och bachata. Hon dansar även magdans och dancehall. Sara är licensierad zumbainstruktör.

Filip Smedman

Filip är en glad kille som alltid har humöret på topp och älskar dans. Han började sin danskarriär i Lidköping med en lektion i salsa och kort därefter stod han på tävlingsgolvet. Som tävlingsdansare har han bland annat placerat sig på tredje plats på SM och representerat Sverige på internationella tävlingar.

På Filips lektioner har man alltid roligt! Man får testa på nya steg & koreografier som man sen kan ha nytta av både för social- och tävlingsdans.

-Sinclairs Academy Bröllopsdans
-Sveriges Dansorganisation SDO danslärare steg 1
-Pågående utbildning inom SDO danslärare steg 2 inriktning pardans

Personlig dansträning med Filip:

Boka tid

Susanna Göransson

Susanna har haft en lång och framgångsrik karriär i träningsbranschen och arbetar idag som koreograf och producent till olika gruppträningskoncept för nordens största gymkedja. Träning och dans är hennes passion och hon har dansat många olika stilar genom åren. Favoriterna är salsa och bachata som hon har showat och tävlat i, både i grupp och individuellt. Susanna undervisar i Dance Fitness och hennes klasser kännetecknas av energi, musikalitet och rörelseglädje.

Emese Farsang Bengtsberg

Emese Farsang Bengtsberg är utbildad danslärare och professionell Ballroom- och Latindansare. Hon har jobbat med dans hela sitt liv. Emese har vunnit SM i Latindans och fått fina placeringar på flertalet internationella tävlingar.
Hon tävlar aktivt och representerar Sverige på stora tävlingar i hela världen och utvecklar sig fortfarande med de bästa danslärarna i världen.

Charlotte Downing

Charlotte är från Storbritannien där hon har undervisat i dans och fitness i över 10 år. Vid sidan av sitt danslärararbete är Charlotte aktiv som forskare där hon inriktat sig på dansares hälsa och välbefinnande.