Danslärare Sinclairs Stockholm

Cecilia Sagmeister

Cecilia Sagmeister är tidigare tävlingsdansare i Standard & Latin och har tillhört eliten i Sverige.
Har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning och Sinclairs Academy Bröllopsdans-utbildning. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1.

Personlig dansträning med Cecilia i:

– Bröllopsdans

Boka tid

Ted Heikura

Undervisar i Pardans och Caribbean och är examinerad Danslärare och Danssporttränare i Standard och Latin. Har över 20 års erfarenhet av att undervisa dans. Flitigt anlitad domare både nationellt och internationellt.
Som aktiv tävlingsdansare var Ted mycket framgångsrik med segrar i de prestigefyllda tävlingarna Copenhagen Open, French Open och Gothenburg International. Han vann också Svenska Juniormästerskapen i Latin och tillhörde under många år landslaget i dans. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation, där han numera också verkar som utbildare och examinator.
Ted har varit expertkommentator på Eurosport.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 2009-01-17, 2010-01-16

Personlig dansträning med Ted Heikura i:

– Standard
– Latin
– Caribbean

Boka dans i Falun

calle sterner

Calle Sterner

Vann Let´s Dance 2019.
Undervisar i Shall We Dance, Street, Bugg m.m. F.d. Svensk Juniormästare i Latinamerikansk Dans.
Examinerad Sinclairs G.L.U.G.
HLR-utbildad 2009-01-17, 2010-01-16

Ingemar Önnerås

Undervisar i Street och Pardans både inom och utanför Sveriges gränser.
Framgångsrik coach och tränare för tävlingsdansare. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation.
Personlig Danslärare: Bugg, Lindy Hop, Swing

Personlig dansträning med Ingemar Önnerås i:

– Bugg
– Swing

Boka dans i Falun

Jessica Rosin

Undervisar i Commercial Jazz och Dance Moves. Är utbildad på Balettakademiens 3-åriga yrkesutbildning i Stockholm och KCDC Dance program i Israel. Hon har arbetet med både nationella och internationella dansare och koreografer och har under många år tränat stilarna Modernt, Balett, Jazz, Streetdance och Bugg.

Personlig dansträning med Jessica i:

– Jazz/Street

Boka tid

Amanda Garå

Undervisar bland annat i Barndans, MVD och Disco/Street.
Dansat och tävlat flera år, både singel, par och grupp i högsta klasserna.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1.
HLR-utbildad 2014-08-15

Erica Brismo Ploetz

Erica undervisar i Disco och Street för både nybörjare och tävlingsdansare. Hon dansar själv många olika dansstilar och tävlar i discodans där hon har flera fina resultat med sig i bagaget. Erica kom på 6e plats på VM 2019 i Disco Duo. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1 samt Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med Erica Brismo Ploetz i:

– Disco

Boka dans i Falun

Elin Wilhelmsson

Elin undervisar i StreetJazz på Sinclairs. Hon är utbildad på Broadway Dance Center i New York och vid Balettakademins yrkesdansutbildning i Stockholm. Elin har medverkat i produktioner så som Idol, Kristallen och The Golden Year Gala med Hanna Widell och Amanda Schulman.

Wilda Fundin

Wilda är regerande svensk-, europa- och världsmästarinna i Artistic Ballroom.
Hon har genomgått SDO Danslärare Steg 1 och Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med Wilda:

Boka tid

Celine Sagmeister

Celine är framgångsrik tävlingsdansare i Disco och Artistic Ballroom och hon har representerat Sverige på flera internationella tävlingar. Celine undervisar i Disco/Street och Barndans.
Hon har genomgått SDO Danslärare Steg 1 och Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med Celine:

Boka tid

Mimi Phan

Mimi började dansa hösten 2016 och har tävlingsdansat sedan December 2017 i Artistic Ballroom danserna. Hon tävlar nu i högsta klassen. Till våren kommer hon att undervisa klassen Copy cats, Disco och Street. Har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning och Sinclairs Academy Bröllopsdans-utbildning.

Cajsa Kask

Cajsa har dansat sedan hon var fyra år och är utbildad på Balettakademiens yrkesförberedande danslinje i Stockholm samt på Broadway Dance Center i New York. Hon har varit med i flera performance grupper, bland annat street/ waacking gruppen No Mirror Movement i San Francisco som arbetade aktivt för kroppspositivism och mot ätstörningar inom dansvärlden.
I Stockholm har har hon varit med i Zacco entertainment.

My Lennartsson

My började dansa på Balettakademin när hon var fyra år gammal för att sedan börja dansa show. Vid tio års ålder började hon att tävla i discodans för att sedan börja tävla i Slow och Engelsk Freestyle på norska tävlingar innan stilarna kom till Sverige. På Sinclairs började hon även med Artistic Ballroom och har bland annat representerat Sverige på EM i Moskva 2020. Hon har genomgått SDO Danslärare steg 1 och Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med MY i:

-Disco

Boka tid

Maria Tenggren

Maria undervisar i Dance Moves, Commercial Jazz, Akrobatik och Barndans. Vid sex års ålder började hon dansa inom cheerleading, i vilket hon senare tävlat på elitnivå i Sverige och internationellt samt medverkat i event och TV-produktioner som Sommarkrysset och Melodifestivalen.
Maria har gått gymnasium med dansinriktning och är utbildad i jazz, feminine vibe, modernt och balett vid Balettakademien i Stockholm. Efter en musikalutbildning började hon undervisa i dans och älskar när man får kliva in i en lekfull värld i danssalen.

Maria är utbildad Dans för hälsa-instruktör och har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning.

Paulina Rosenkvist

Paulina har varit på Sinclairs dansskola sedan 2-års ålder. 2011 inledde hon sin tävlingskarriär och har därefter varit aktiv dansare inom det svenska landslaget. Hon har dansat flertalet finaler och kammat hem medaljer i både nationella och internationella mästerskap i stilarna disco, hiphop och artistic ballroom. Genom åren har hon tränat i många olika dansstilar och fortsätter ideligen att pröva nytt för att fördjupa sina danskunskaper.
Paulina undervisar i disco, hiphop, konstnärlig dans, commercial jazz och mycket mer.

Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco Steg 1 samt Steg 2. HLR-utbildad. Har gått Hulebäcksgymnasiet inriktning Estet dans. Studerat Sports Coaching vid Göteborgs Universitet. Går just nu på Balettakademin i Stockholm.

Personlig dansträning med Paulina i:

-Disco
-Hiphop
-Konstnärligt

Boka tid

Lina Jonnerhag

Lina är en mångsidig dansare utbildad på Balettakademiens yrkesskola, Danscenter samt på Broadway Dance Center i New York.

Hon har jobbat som dansare i en mängd olika event, produktioner och shower runt om i Sverige och USA som tex Bollywood turnén ”Da-Bangg Realoded” i USA/Canada, IIFA Awards på MetLife Stadium, medverkat i MTV Trl och i Sverige i Idol, i musikvideos och dansat bakom artister som Rebecca & Fiona och Brolle.

Lina är även aktiv som rullskridskodansare och showar med Miss’ile Roller Dance Company i New York och Europa.