Sinclairs danslärare Stockholm

 

Cecilia Sagmeister

Cecilia Sagmeister driver Sinclairs Stockholm. Hon är tidigare tävlingsdansare i Standard & Latin och har tillhört eliten i Sverige.
Har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning och Sinclairs Academy Bröllopsdans-utbildning. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1.

Personlig dansträning med Cecilia i: Bröllopsdans

Boka tid

Ted Heikura

Undervisar i Pardans och Caribbean och är examinerad Danslärare och Danssporttränare i Standard och Latin. Har över 20 års erfarenhet av att undervisa dans. Flitigt anlitad domare både nationellt och internationellt.
Som aktiv tävlingsdansare var Ted mycket framgångsrik med segrar i de prestigefyllda tävlingarna Copenhagen Open, French Open och Gothenburg International. Han vann också Svenska Juniormästerskapen i Latin och tillhörde under många år landslaget i dans. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation, där han numera också verkar som utbildare och examinator.
Ted har varit expertkommentator på Eurosport.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 2009-01-17, 2010-01-16

Personlig dansträning med Ted Heikura i: Standard, Latin, Caribbean
Boka dans i Falun

calle sterner

Calle Sterner

Kom på 2:a plats i Let´s Dance 2017 med Anja Pärson och  2012 tillsammans med Molly Nutley.
Undervisar i Shall We Dance, Street, Bugg m.m. F.d. Svensk Juniormästare i Latinamerikansk Dans.
Examinerad Sinclairs G.L.U.G.
HLR-utbildad 2009-01-17, 2010-01-16

Fredric Brunberg

Fredric Brunberg

Deltog i Lets dance 2016 tillsammans med Isabel Adrian.
Framgångsrik tävlingsdansare på landslagsnivå i Pardans.
Var under många år Sinclairs huvudansvariga i Street innan han for till London där han genomgick en 4-årig utbildning på Kogan Academy of Dramatic Arts, vilken han slutförde med en Bachelor of Arts 2015.
Fredric jobbar som skådespelare i London och Sverige och hjälper Sinclairs tävlingselever med awereness training och uttryck. Han håller kurser i Street, Latin Ladies, Dance Moves m.m.
Examinerad i SDO Hiphop Steg 1.

Ingemar Önnerås

Undervisar i Street och Pardans både inom och utanför Sveriges gränser.
Framgångsrik coach och tränare för tävlingsdansare. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation.
Personlig Danslärare: Bugg, Lindy Hop, Swing

Personlig dansträning med Ingemar Önnerås i: Bugg, Swing
Boka dans i Falun

Jessica Rosin

Undervisar i Commercial Jazz, Modernt och Dance Moves. Är utbildad på Balettakademiens 3-åriga yrkesutbildning i Stockholm och KCDC Dance program i Israel. Hon har arbetet med både nationella och internationella dansare och koreografer och har under många år tränat stilarna Modernt, Balett, Jazz, Streetdance och Bugg.

Personlig dansträning med Jessica i: Jazz/Street

Boka tid

Marco Behal

Marco är ursprungligen från Tjeckien men har utbildat sig på Danshögskolan i Stockholm.
Han är flerfaldig Världsmästare i Singel Jazz & Modernt. Han har även vunnit VM-guld till Sverige i Jazz tillsammans med sin svenska partner. Marco är en eftertraktad lärare och coach i Disco och är examinerad i SDO Disco Steg 2.

Amanda Garå

Undervisar bland annat i Barndans, MVD och Disco/Street.
Dansat och tävlat flera år, både singel, par och grupp i högsta klasserna.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1.
HLR-utbildad 2014-08-15

Hedvig Löfwall

Hedvig har ursprungligen en bakgrund som gymnast och gymnastikledare. Hon har även kunskaper inom Balett, Jazz, Modern, Disco, Street och Flamenco men hennes absolut största passion är pardans som hon har tävlat framgångsrikt i under många år. På meritlistan finns SM-guld i Discoswing, SM-silver i Salsa, SM-brons i Latin och 16:e plats på VM i Discoswing. På senare år har hennes största fokus varit Latin, där hon tillhör svenska eliten. Hedvig har under flera år undervisat i både Barndans, Disco, Street och Pardans.
Gick Estet Dans på gymnasiet.
Har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning.
Är utbildad i HLR för barn år 2015.

Personlig dansträning med HedvigLöfwall i: Standard, Latin, Caribbean, Bugg, Swing, Pro/Am
Boka dans i Falun

Erica Brismo Ploetz

Erica är 24 år gammal och jobbar som danslärare på Sinclairs och har undervisat i 7 år.  Nu undervisar Erica i Disco och Street för både nybörjare och tävlingsdansare. Hon dansar själv många olika dansstilar och tävlar i discodans där hon har flera fina resultat med sig i bagaget. Erica kom på 14e plats på Nordiska Mästerskapen 2017. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1.

Personlig dansträning med Erica Brismo Ploetz i: Disco
Boka dans i Falun

Johanna Råberg

Vår Barndanslärare Johanna är en glad och energisk tjej som älskar att sprida inspiration och kunskap genom dansen. Hon har gått en ettårig dansutbildning på Kävestafolkhögskola med modern och nutidadans som inriktning samt en treårig kandidatutbildning i Danspedagogik på Dans och Cirkushögskolan.  Johanna är en framgångsrik gymnast och tränare i truppgymnastik.  Sedan 2012 har hon varit landslagstränare för damlandslaget i truppgymnastik och det har resulterat i ett EM-silver och två EM-guld.

Martin Cham

Personlig tränare licensierad från Personal training school, specialiserad i träning för atleter. Har en lång tränings bakrund i diverse sporter men framförallt i brottning, fotboll, segling samt amerikansk fotboll. Seglat professionellt för S/Y Ellen tills amerikanska fotbollen tog över. Två års erfarenhet på college nivå på ”Foothill College”. Spelar nu För Uppsala 86ers.

Elin Wilhelmsson

Elin undervisar i StreetJazz på Sinclairs. Hon är utbildad på Broadway Dance Center i New York och vid Balettakademins yrkesdansutbildning i Stockholm. Elin har medverkat i produktioner så som Idol, Kristallen och The Golden Year Gala med Hanna Widell och Amanda Schulman.

Wilda Fundin

Wilda är regerande svensk-, europa- och världsmästarinna i Artistic Ballroom.
Hon har genomgått SDO Danslärare Steg 1 och Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.