Sinclairs danslärare Stockholm

 

Cecilia Sagmeister

Cecilia Sagmeister är tidigare tävlingsdansare i Standard & Latin och har tillhört eliten i Sverige.
Har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning och Sinclairs Academy Bröllopsdans-utbildning. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1.

Personlig dansträning med Cecilia i: Bröllopsdans

Boka tid

Ted Heikura

Undervisar i Pardans och Caribbean och är examinerad Danslärare och Danssporttränare i Standard och Latin. Har över 20 års erfarenhet av att undervisa dans. Flitigt anlitad domare både nationellt och internationellt.
Som aktiv tävlingsdansare var Ted mycket framgångsrik med segrar i de prestigefyllda tävlingarna Copenhagen Open, French Open och Gothenburg International. Han vann också Svenska Juniormästerskapen i Latin och tillhörde under många år landslaget i dans. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation, där han numera också verkar som utbildare och examinator.
Ted har varit expertkommentator på Eurosport.
Certifierad Personlig Tränare
HLR-utbildad 2009-01-17, 2010-01-16

Personlig dansträning med Ted Heikura i: Standard, Latin, Caribbean
Boka dans i Falun

calle sterner

Calle Sterner

Vann Let´s Dance 2019.
Undervisar i Shall We Dance, Street, Bugg m.m. F.d. Svensk Juniormästare i Latinamerikansk Dans.
Examinerad Sinclairs G.L.U.G.
HLR-utbildad 2009-01-17, 2010-01-16

Ingemar Önnerås

Undervisar i Street och Pardans både inom och utanför Sveriges gränser.
Framgångsrik coach och tränare för tävlingsdansare. Medlem i och utbildad av Sveriges Dansorganisation.
Personlig Danslärare: Bugg, Lindy Hop, Swing

Personlig dansträning med Ingemar Önnerås i: Bugg, Swing
Boka dans i Falun

Jessica Rosin

Undervisar i Commercial Jazz och Dance Moves. Är utbildad på Balettakademiens 3-åriga yrkesutbildning i Stockholm och KCDC Dance program i Israel. Hon har arbetet med både nationella och internationella dansare och koreografer och har under många år tränat stilarna Modernt, Balett, Jazz, Streetdance och Bugg.

Personlig dansträning med Jessica i: Jazz/Street

Boka tid

Amanda Garå

Undervisar bland annat i Barndans, MVD och Disco/Street.
Dansat och tävlat flera år, både singel, par och grupp i högsta klasserna.
Examinerad av Sveriges Dansorganisation i Disco steg 1.
HLR-utbildad 2014-08-15

Erica Brismo Ploetz

Erica undervisar i Disco och Street för både nybörjare och tävlingsdansare. Hon dansar själv många olika dansstilar och tävlar i discodans där hon har flera fina resultat med sig i bagaget. Erica kom på 6e plats på VM 2019 i Disco Duo. Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1 samt Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med Erica Brismo Ploetz i: Disco
Boka dans i Falun

Elin Wilhelmsson

Elin undervisar i StreetJazz på Sinclairs. Hon är utbildad på Broadway Dance Center i New York och vid Balettakademins yrkesdansutbildning i Stockholm. Elin har medverkat i produktioner så som Idol, Kristallen och The Golden Year Gala med Hanna Widell och Amanda Schulman.

Wilda Fundin

Wilda är regerande svensk-, europa- och världsmästarinna i Artistic Ballroom.
Hon har genomgått SDO Danslärare Steg 1 och Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med Wilda:

Boka tid

Celine Sagmeister

Celine är framgångsrik tävlingsdansare i Disco och Artistic Ballroom och hon har representerat Sverige på flera internationella tävlingar. Celine undervisar i Disco/Street och Barndans.
Hon har genomgått SDO Danslärare Steg 1 och Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Personlig dansträning med Celine:

Boka tid

Mimi Phan

Mimi började dansa hösten 2016 och har tävlingsdansat sedan December 2017 i Artistic Ballroom danserna. Hon tävlar nu i högsta klassen. Till våren kommer hon att undervisa klassen Copy cats, Disco och Street. Har genomgått Sinclairs Academy Förberedande PDT-utbildning och Sinclairs Academy Bröllopsdans-utbildning.

Cajsa Kask

Cajsa har dansat sedan hon var fyra år och är utbildad på Balettakademiens yrkesförberedande danslinje i Stockholm samt på Broadway Dance Center i New York. Hon har varit med i flera performance grupper, bland annat street/ waacking gruppen No Mirror Movement i San Francisco som arbetade aktivt för kroppspositivism och mot ätstörningar inom dansvärlden.
I Stockholm har har hon varit med i Zacco entertainment.

My Lennartsson

My började dansa på balettakademien när hon var fyra år gammal för att sedan börja dansa show. Vid tio års ålder började hon att tävla i discodans för att sedan börja tävla i Slow och Engelsk Ereestyle på norska tävlingar innan stilarna kom till Sverige. På Sinclairs började hon även med Artistic Ballroom och har bland annat representerat Sverige på EM i Moskva 2020. Hon har genomgått SDO Danslärare steg 1.

Maria Tenggren

Maria har en bakgrund inom cheerleading i vilket hon även tävlat nationellt och internationellt.  På gymnasiet gick hon dansinriktning och efter studenten utbildade hon sig i jazz, feminine vibe, modernt och balett på Balettakademien i Stockholm. Hon ville utvecklas till en bättre dansare men lärde sig också glädjen i att bara dansa precis som man är. Efter att ha gått en musikalutbildning började hon att undervisa i dans, vilket hon tycker är jätteroligt!

På Marias klasser blandas olika stilar. Rörelserna blir allt från stort och kraftfullt till litet och mjukt. Hon älskar när man får kliva in i en lekfull värld i danssalen och hoppas att den känslan smittar av sig på hennes elever.

Zassa Gratschew

Zassa har undervisat i Street, Disco och Lyrical på Sinclairs i Göteborg sedan 2018 och sedan 2020 i Stockholm dit hon flyttat för att gå på Yrkesdansar utbildningen på Balettakademien. Hon började dansa när hon var två år och har tävlingsdansat sedan 2013 både nationellt och internationellt med fina resultat som till exempel silver och brons på NM. Hon har läst dansprogrammet på gymnasiet, är examinerad av Sveriges Dansorganisation i Steg 1 och har gått Sinclairs förberedande utbildning för Personlig Danstränare.