Välkommen till Våra Danskurser för Barn 7-11 år!

Utforska dansens spännande värld och låt ditt barn upptäcka sin passion genom våra dynamiska danskurser. Designade för åldersgruppen 7-11 år, erbjuder vi en bredd av dansstilar inklusive Disco, Hiphop, Caribbean/Latino och Balett/Jazz. Vi dansar i fina lokaler på Charlottenburgsvägen 1 i Solna.

Klicka nedan för att se vårt utbud av danskurser för barn 7-11 år:

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Vad erbjuder vi:

Mångfald av Stilar: Ge ditt barn möjligheten att utforska och fördjupa sig i olika dansstilar. Våra danskurser inkluderar Disco, Hiphop, Caribbean/Latino, Balett/Jazz och Commercial Jazz, vilket ger en varierad och mångsidig dansutbildning.

Teknik och Uttryck: Utöver grundläggande teknik tränas dansarna på att uttrycka sig fritt genom dans. Detta ger dem möjlighet att utveckla sin egen dansstil och kreativitet.

Socialt Sammanhang: Genom våra dansklasser blir ditt barn en del av ett positivt och stöttande socialt sammanhang. Att dela passionen för dans skapar starka vänskapsband och en gemenskap som sträcker sig bortom danssalen och många gånger varar livet ut.

Sociala Aktiviteter: Vi arrangerar regelbundet olika aktiviteter under året för att stärka banden mellan dansarna, till exempel filmkvällar, översovning på dansskolan samt dansworkshops. Våra evenemang är utformade för att främja vänskap och samhörighet.

Danskolan som Ett Andra Hem: Många av våra dansare upplever vår dansskola som en andra hemmiljö. Med vårt engagerade team av erfarna danslärare och en vänlig gemenskap bland dansare och deras familjer blir dansskolan en plats där dansarna kan uttrycka sig fritt och känna sig accepterade.

Lovläger: Varje lov erbjuder vi spännande dansläger där barnen kan fördjupa sig i sin kärlek till dansen och samtidigt bygga minnen för livet.

Dansuppvisning: Två gånger per år, i december och juni, bjuder vi in föräldrar och släktingar till våra dansuppvisningar. Detta är inte bara en möjlighet för dansarna att visa upp vad de lärt sig, utan också en rolig och uppskattad händelse för alla inblandade. Att stå på scen ger en chans att utmana sig själv och skapa minnen för livet.

Tillväxt och Möjligheter: För de som är intresserade erbjuder vi möjligheten att delta i danstävlingar efter några års träning. Detta ger dansarna en chans att visa upp sina färdigheter och bygga självförtroende.

Kom och fördjupa dig i dansens värld med oss! Våra danskurser för barn 7-11 år är mer än bara lektioner – de är en resa av upptäckt och gemenskap. Anmäl ditt barn idag och låt dem bli en del av den spännande världen av dans!

Var finns Sinclairs?
Vi finns på Charlottenburgsvägen 1 i Solna på kort gångavstånd från pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. Klicka här för att se en karta.
Våra danssalar är stora, ljusa och fräscha. Klicka här för att se bilder.

Klicka nedan för att se vårt utbud av danskurser för barn 7-11 år:

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Stor gemenskap och vänner för livet

Sinclairs har ett brett utbud av danskurser i Stockholm Solna för barn och ungdomar i skolåldern. “Man kan välja att dansa disco, hiphop, jazz/balett och olika karibiska och latinamerikanska danser som merengue, salsa, cha-cha-cha och jive” berättar Ted Heikura, VD för Sinclairs Dansskola i Stockholm Solna. “Dans är en väldigt uppskattad aktivitet för barn och leder ofta till stor gemenskap bland barnen och vänner för livet”.

Anna Duberg, forskare vid Örebro Universitet har i en avhandling kommit fram till att dans för barn och ungdomar bidrar till minskad psykisk ohälsa. Danskurser för barn och ungdomar i Stockholm Solna upplevs för många som en fristad där man inte behöver tänka på omvärldens eventuella krav utan kan flytta tankarna “från knopp till kropp”. 

Sinclairs Dansskola har funnits sedan 1997 och är en av de ledande dansskolorna i Sverige. Genom åren har tusentals dansare börjat sin karriär på Sinclairs som undervisat många svenska och nordiska mästare samt representanter för Sverige vid EM och VM. Alla Sinclairs dansskolor är certifierade medlemmar i Sveriges Dansorganisation, SDO, vilket även ger möjlighet för eleverna att tävla i Swedish Dance League. Certifieringen innebär, förutom att dansskolan uppfyller SDOs högt ställda krav på lokaler och tydlighet vad gäller utbud, regler, priser och försäkring att en majoritet av personalen är utbildad. Vidare ska en dansskola för att bli certifierad uppfylla lagkrav som systematiskt arbetsmiljöarbete, systematiskt brandskyddsarbete samt ha en upprättad likabehandlingsplan.

Barndans